HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Nisan 2022 Perşembe Saat: 14:24

“BİRLİKTE BAŞARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

  Sosyal Demokrasi Derneği tarafından düzenlenen Fark Yaratan İlçe Belediyeleri Çalıştayı tamamlandı. Yaptıkları özgün çalışmalarla yerel yönetimlerde farklı bir bakış açısı oluşturan belediye başkanları çalıştaya konuşmac
“BİRLİKTE BAŞARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Sosyal Demokrasi Derneği tarafından düzenlenen Fark Yaratan İlçe Belediyeleri Çalıştayı tamamlandı. Yaptıkları özgün çalışmalarla yerel yönetimlerde farklı bir bakış açısı oluşturan belediye başkanları çalıştaya konuşmacı olarak davet edildi. Açılış konuşmasını eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, CHP Yerel Yönetimler Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun ve Sosyal Demokrasi Derneği Başkanı Sami Doğan yaptı. Çalıştay moderatörlüğünü  Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin yaparken  Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Cervatoğlu, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, Selçuk  Belediye Başkanı Filiz Cervatoğlu Şengen konuşmacı olarak katıldı. Yerel yönetim alanında çalışmalar yürüten sivil toplum kurulu temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda akademisyenin yer aldığı çalıştay, yerel yönetimlerde çağdaş bakış açılarını uygulamaya koyarak fark yaratan belediye başkanlarının sunumlarıyla başarılı bir şekilde tamamlandı.

BAŞKAN TEPE ANKARA’DA KONUŞTU

Çalıştay sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Tepe, “Belediyecilikte Genç Bakış başlığıyla hem genç bir belediye başkanı olarak yerel yönetimlerdeki deneyimlerimi hem de gençlerin siyasete ve yerel yönetimlere olan yaklaşımları konusundaki gözlemlerimi katılımcılarla paylaştık. Her dakikasında çok değerli bilgiler edindiğimiz çalıştayın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gülyalı Belediyesi olarak katılımcı, şeffaf, hesap verebilir bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Gülyalı Belediyesinin yaptığı çalışmaların fark edilmesi bizleri de mutlu etti. Bu başarı sadece Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin başarısı değildir, meclis üyelerimiz, belediye personellerimiz, muhtarları, azaları, gençleri, kadınları ve çocuklarıyla 13 mahallesiyle bir ve bütün olan Büyük Gülyalı ailesinin başarısıdır. Birlikte çalışıp, birlikte başarmaya devam edeceğiz.” dedi.

Anahtar Kelimeler : “BİRLİKTE, BAŞARMAYA, DEVAM, EDECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız