HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Ocak 2017 Çarşamba Saat: 10:38

KOLUKISAOĞLU, VEDA ETTİ

Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, vakıf üyeleriyle yaptığı son toplantıda veda etti. Kısa bir süre sonra orduya ve Ordululara emekli olarak veda edecek olan il müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, Türkiye Diyanet Vakfı Ordu Şubesi Yön
KOLUKISAOĞLU, VEDA ETTİ

Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, vakıf üyeleriyle yaptığı son toplantıda veda etti.

Kısa bir süre sonra orduya ve Ordululara emekli olarak veda edecek olan il müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, Türkiye Diyanet Vakfı Ordu Şubesi Yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı son toplantıda vedalaştı.

Ordu Üniversitesi sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıya İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı ordu şube başkanı Mustafa Kolukısaoğlu, İl müftü yardımcısı Seyfullah Çakır, Vakıf Şube Yönetim kurulu üyeleri ile Vakıf temsilcisi Bünyamin Açıksöz katıldılar.

Toplantıda bir konuşma yapan İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, Diyanet işleri başkanlığının yürüttüğü hizmetlerin en büyük destekçisinin Türkiye Diyanet Vakfı olduğunu belirterek “diyanet vakfımız olmasa idi diyanet işleri başkanlığınca yürütülen birçok hizmetin yapılma imkânı olmazdı. Öncelikle vakfımızın kurucularına dua ederek başlamak istiyorum.. Bu gün burada sizlerle 2017 yılının ilk toplantısı ve benim emekli olarak görevden ayrılacak olmam sebebiyle de benim katılacağım son toplantıyı gerçekleştiriyoruz.  Bundan sonra yine göreve başlayacak il müftümüz Mürsel Öztürk ile beraber toplantılar ve hizmetler aynı şekilde devam edecek. Diyanet işleri başkanlığının varlık sebebi olan kuran kurslarını ve ibadet yerlerini yönetme ve yaşatma hizmetlerine diyanet vakfı desteğini sürdürmeye devam edecek. İlimizde ki diyanet vakfı vesilesi ile yaptığımız bölge yatılı hafızlık erkek kuran kursumuz, Ahmet Cemal Mağden cami yanında bulunan kuran eğitimi ve sosyal sorumluluk merkezi ve Ordu üniversitesi cami yine vakfımızın katkılarıyla yaptırılmıştır. Bunun dışında kültürel, hayri ve sosyal içerikli birçok projeye de imza attık. Bütün bunların hepsi vakfımız bağışçılarının katkıları, vakıf üyelerimizin destek ve gayretleriyle gerçekleşmiştir. Ordu valiliği sosyal yardımlaşma vakfının talebi üzerine ilimizde bulunan altmış engelli kardeşimize tekerlekli sandalye, iki yüze yakın hasta yatağı da vakfımız tarafından temin edilerek bağışlanmıştır. Engelli kardeşlerimize yaptığımız bu bağışların yarısından fazlası vakfımız yönetim kurulu üyesi ve Yeni mahalle camii imam-hatibimiz Yusuf Karataş hocamız tarafından karşılanmıştır. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Bunların dışında her ramazanda açtığımız en az iki yüz elli kişilik iftar çadırlarıyla yine ramazan coşkusunu yaşatmaya çalıştık. Daha burada sayamayacağımız birçok hizmete birlikte imza attık.”

Bu toplantının vakıf üyeleriyle kendisinin son toplantısı olduğunu ifade eden müftü Kolukısaoğlu, vakıf üyelerine bu zamana kadar verdikleri destekler sebebiyle teşekkür ederek “verdiğiniz destekler, değerli görüşleriniz ve çağırdığımızda yüksünmeden geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Amacımız topluma bağışçılarımızın destekleriyle hizmet etmektir. Yaptığımız hizmetlerden de anlaşılacağı üzere vakıf diyanet işleri başkanlığının dolayısıyla da taşra teşkilatı müftülüklerin en büyük destekçisidir. Önümüzde ki pazartesi 16 Ocak günü ilimizde ki resmi görevimden ayrılmış olacağım. Bu vesileyle hepinize Allaha ısmarladık diyor, bundan sonra ki hayatınızda başarılar, sağlık ve afiyetler diliyorum. Vakfımız hizmetlerine bu güne kadar destek vermiş olan bütün bağışçılarımızdan Allah razı olsun ahirete intikal etmiş olanlara da rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantı yeni mahalle cami imam hatibi ve diyanet vakfı ordu şubesi yönetim kurulu üyesi Yusuf Karataş’ın yaptığı dua ile son buldu.

 (ORDU YENİ HABER)

Anahtar Kelimeler : KOLUKISAOĞLU, VEDA, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız