HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Temmuz 2023 Salı Saat: 13:09

KIZILAY EKİPLERİ YANGIN BÖLGESİNDE

Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Bolu, Mersin ve Çanakkale illerinde ormanlık alanlarda çıkan yangınlara müdahaleler sürüyor. Yangınların ilk anından bu yana sahada olan Kızılay ekipleri de müdahale ekiplerine ve yangından etkilenen vatanda
KIZILAY EKİPLERİ YANGIN BÖLGESİNDE

Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Bolu, Mersin ve Çanakkale illerinde ormanlık alanlarda çıkan yangınlara müdahaleler sürüyor. Yangınların ilk anından bu yana sahada olan Kızılay ekipleri de müdahale ekiplerine ve yangından etkilenen vatandaşlara beslenme desteği sağlıyor.
 
Türkiye’nin farklı illerinde başlayan orman yangınları, Osmaniye’nin Sumba ilçesi, Kahramanmaraş ili, Bolu’nun Göynük ilçesinde kontrol altına alınırken, Hatay’ın Belen ilçesi, Mersin’in Gülnar ilçesi ile Çanakkale’nin Lapseki ilçelerinde rüzgarında etkisi ile büyüyen orman yangınlarına müdahale çalışmaları devam ediyor. Yangın haberini alır almaz harekete geçen Türk Kızılay, afet bölgelerindeki Afet Müdahale Merkezleri ve Şubelerinden bölgeye intikal ettirilen personeller ve gönüllüleri ile yardım çalışmalarını sürdürüyor.
 
Personel ve gönüllüleriyle bölgelerdeki yangın söndürme ekiplerine destek veren Kızılay, çalışmalara katılan ekiplere ve vatandaşlara çorba, kumanya, ikram malzemesi, soğuk-sıcak içecek ve su dağıtımı yapıyor.
 
Hatay, Mersin ve Çanakkale’deki orman yangınlarına müdahalesini sürdüren profesyonel ekipleri yalnız bırakmayan Kızılay, afet beslenme kapasitesini ilave çalışan, gönüllü gücünü olası ihtiyaç için hazır bekletiyor.

Anahtar Kelimeler : KIZILAY, EKİPLERİ, YANGIN, BÖLGESİNDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız