HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Temmuz 2023 Cumartesi Saat: 14:25

ESNAFTAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Bir dizi ziyaret, inceleme ve açılışlara katılmak üzere Ordu’ya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, geçtiğimiz günlerde kentte meydana gelen yoğun yağışla birlikte oluşan taşkın sonrası zarar gören
ESNAFTAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Bir dizi ziyaret, inceleme ve açılışlara katılmak üzere Ordu’ya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, geçtiğimiz günlerde kentte meydana gelen yoğun yağışla birlikte oluşan taşkın sonrası zarar gören esnafa ziyarette bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyareti sonrası TBMM Başkanı Kurtulmuş; Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra birçok protokol mensubu ile yaşanan doğal afetle birlikte zarar gören Altınordu esnafını tek tek gezerek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Altınordu esnafı yaşanan olumsuzluğun Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yoğun çalışmaları ile kısa süre içerisinde bitirildiğini söyleyerek kendisine teşekkürlerini ilettiler.

“ALLAH RAZI OLSUN, HAKKINI ASLA YİYEMEYİZ”

Altınordu esnafı ziyarette şu sözlere yer verdi: “Hilmi Bey’den Allah razı olsun, yaşanan sel sonrası mahallemizde çok güzel çalıştı. Hakkınız asla yiyemeyiz. Çocukluğu şehrimizde geçmiş bir başkanımız bizlere gerekli desteği verecek ve daha iyi bir iş yeri olarak Ordu’muza hizmete devam edeceğiz.”

DEVLETİN HER İMKANIYLA YANINIZDAYIZ

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ise devletin her imkanıyla afetzede esnafın yanlarında olduğunu söyleyerek bol kazançlar diledi.

Anahtar Kelimeler : ESNAFTAN, BAŞKAN, GÜLER’E, TEŞEKKÜR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız