HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Ağustos 2023 Salı Saat: 14:14

“YOL SORUNUMUZ BİTİYOR”

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri geçen yıl 1300 metresini beton yol yaptığı Güvercinlik mahallesi Balioğlu mevki yolunun kalan kısmını emilsiyonlu sathi kaplama asfalt yaptı. Balioğlu mevki yolu bu sayede atıl durumd
“YOL SORUNUMUZ BİTİYOR”

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri geçen yıl 1300 metresini beton yol yaptığı Güvercinlik mahallesi Balioğlu mevki yolunun kalan kısmını emilsiyonlu sathi kaplama asfalt yaptı. Balioğlu mevki yolu bu sayede atıl durumdan kurtularak ana yol gibi işlemeye başladı. 

 Güvercinlik Mahallesi Muhtarı Hami Gülboy, göreve geldikleri zamandan beri Fatsa Belediyesi ile beraber iş birliği içinde olup bu yolu hep öncelikli tuttuklarını belirterek, “Balioğlu yolu yaklaşık 3 kilometre civarında. 2 sene önce 1300 metresini beton yol yaptık. Geri kalan kısmı da şu anda emilsiyonlu sathi kaplama asfalt yapıyoruz. Belediye Başkanımız Etem Kibar’a, Kırsal Hizmetler Müdürümüz Gökhan Yazgu beye ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah görevde olduğum süre içerisinde belediyemizle beraber çalışmamız neticesinde yol sorunumuz kalmayacak.” dedi.

“SIRADA ŞEHİT ERGÜN GEBEŞ CADDEMİZ VAR”

Şu anda Fatsa Belediyesi tarafından yapılan yolla beraber fazla bir yol sorunları kalmadığını ifade eden Muhtar Gülboy, “Bir tane daha yolumuz o da Şehid Ergün Gebeş caddesi yolu. Onu da inşallah Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz ile görüştük. Orayı da ya sıcak asfalt yapacağız ve yahut da sathi kaplama yapacağız. Ben emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Bu yol daha önceden atıl bir vaziyetteydi, ulaşıma açık değildi. Çok zor şartlar altında çalışıyordu. Ama şu anda ana yoldan fazla çalışıyor, şuanda çok işlek bir yol haline geldi. Tekrar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “YOL, SORUNUMUZ, BİTİYOR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız