Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:35 MHP’DEN MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISI
- 15:34 ORDU TİCARET FESTİVALİ İÇİN İLK ADIM ATILDI
- 14:14 İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ FAALİYETLERİ TAMAMLANDI
- 13:39 YENİLEME SÜRESİ UZADI!
- 13:39 70 İLDE UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 12:52 ÜNYE KALESİ’NE BÜYÜK İLGİ
- 12:47 “YENİ BİR TESCİL KADASTRO SEFERBERLİĞİ BAŞLATILMALI”
- 12:16 ŞANLITÜRK, İŞ GELİŞTİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12:16 OSKİDEN KAÇAK SU DENETİMİ
- 12:03 ÜNYE’DE BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLDU
- 12:01 “KADINLARIMIZIN EMEĞİNİN DEĞERE DÖNÜŞMESİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR”
- 11:58 612 BİN 651 ÇOCUK SUÇA SÜRÜKLENDİ
- 11:57 KIZILAY ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELEDE ÖN SAFTA
- 10:37 İREM BEŞİKTAŞ’TA
- 10:36 SÜPER LİG’DE SEZON KARARI
OKÇULUK KAMP ALANI CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Fatsa Belediyesi tarafından geleceğin teminatı gençlere yönelik çağın şartlarına uygun olarak projelendirilen Okçuluk Kamp Alanı projesi hız kesmeden devam ediyor.
Evkaf mahallesi Millet Bahçesi alanı yanında 1000 metrekarelik alan üzerinde kurulacak olan Okçuluk Kamp Alanı gençlerin yeni cazibe merkezi olacak.
Okçuluk Kamp alanı içerisinde 265 metrekare idari kısım ve 570 metrekare okçuluk salonu bulunuyor. 265 metrekare idari kısım içerisinde ise 2 adet engelli soyunma odası, 2 adet engelli wc-duş, 1 adet eğitmen odası, 1 adet erkek öğrenci soyunma odası, wc, duş kabini, 1 adet kız öğrenci soyunma odası, wc ve duş kabini, 1 adet atölye odası, 1 adet depo, 1 adet teknik hacim odası, 1 adet pano odası bulunuyor. 570 metre karelik okçuluk salonu içerisinde de 456 metrekare 1.salon ve 114 metrekare 2.salon yer alıyor.
“FATSA’YI SPORCU ŞEHRİ YAPACAĞIZ”
Son yıllarda gençlerin taleplerine yönelik yaptığı hizmetlerle bilinen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Okçuluk Kamp Alanımız şehrimize değer katacak, gençlerimizin merakla beklediği ve bizleri de heyecanlandıran bir proje olacak. Böylesine güzel bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Yaklaşık 1000 metrekarelik alan üzerinde kurulacak olan Okçuluk Kamp Alanı gençlerimizin yeni cazibe merkezi olacak. İnşallah projemizi en kısa sürede bitirip bu merkezi yarınlarımızın umudu ve her şeyimiz olan kıymetli çocuklarımıza, gençlerimize ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Gönül belediyeciliği vizyonundan aldığımız ilhamla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.