HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Ağustos 2023 Pazartesi Saat: 13:16

ÜNYE GÜCÜ FK BÜYÜK OYNUYOR

TFF Kadınlar 1.Lig’de 2023-2024 Sezonu öncesinde yakın zamanda sahaya inecek olan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. 1.Lig’de oynayan  İlimizi ve ilçemizi en üst ligde temsil eden Ünye Gücü Futbol Ku
ÜNYE GÜCÜ FK BÜYÜK OYNUYOR

TFF Kadınlar 1.Lig’de 2023-2024 Sezonu öncesinde yakın zamanda sahaya inecek olan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımında sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

1.Lig’de oynayan  İlimizi ve ilçemizi en üst ligde temsil eden Ünye Gücü Futbol Kulübü, isim değişikliğine giderek yapacağı genel kurul sonrası yeni başkanı ve güçlü yeni yönetim kurulu ile ses getirecek çalışmalara imza atacak.

Yeni sezon öncesi idari yapılanma kapsamında yeni başkanı ve çok güçlü yeni yönetim kurulu ile sahaya inecek Ünye Gücü Futbol Kulübü’nde yeni yönetimin ilk icraatı isim değişikliği olacak. 2016 yılında Ünye Gücü FK adıyla kurulan kırmızı-beyaz-siyahlı takımın renkleri aynı kalırken logo değişikliğine gidilmesi de planlanıyor.

Güçlü yönetim ekibinin 2023-2024 sezonunda hedefi ise 1.Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselmek. Bu hedef doğrultusunda ulusalda ses getirecek yurt içi ve yurt dışı transferlerini basına açıklayacak olan Ünye Gücü FK’nın hemen sonrasındaki büyük hamlesi ise tesisleşme olacak. Tesisleşme için kolları sıvayan yeni yönetim kurulu yapacağı yurt içi ve yurt dışı oyuncu transferleri ile geçtiğimiz sezon kapısından döndüğü Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor  kadın  futbol takımlarının da yer aldığı Turkcell Süper Lig  hedefi ile  Ünye Şehrimizin ulusaldaki en büyük markası olma parolası ile çok yakında kamuoyu karşına çıkmaya hazırlanıyor.

Ünye Kent Gazetesi’nin haberine göre, iç transferde 7 as oyuncusu ile anlaştıktan sonra dış transferde kaleci Şeymanur Hapaç, sağ bek Merve Odabaşoğlu ve sağ kanat/forvet Mislina Gözükara ile anlaşan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı Teknik Sorumlu Muhammet Kışla'nın raporu doğrultusunda 3 tane Belaruslu oyuncu ile de anlaşmak üzere. Biri stoper, biri ofansif orta saha ve diğeri forvet olan Belaruslu oyuncuların yapılacak anlaşmanın ardından ülkemize gelmesi bekleniyor.

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, GÜCÜ, FK, BÜYÜK, OYNUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız