Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 11:17 TURİZM İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 11:06 İSTANBUL DEPREMİ GÜNDEMİ GERİDE BIRAKTI
- 10:57 ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN VELİLERE KONFERANS
- 10:44 “Birlikte Daha Güçlüyüz!”
- 09:41 GAZİ VURUŞU
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
- 12:37 MİLLİLERİN SON RAKİBİ BELLİ OLDU
- 12:33 U 11’LERDE PLAY-OFF HEYECANI
- 12:28 O SONU YAŞAYAN 39.TAKIM DENİZLİ
“HER YENİ YOLU ALT YAPISIZ AÇMIYORUZ"

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Kurtuluş mahallesi Yeşilay Sokak, Kızılay Sokak ve Başak Sokak’ta yaklaşık 150 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı yapıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yapılan yağmur suyu çalışması ile Yeşilay Sokakta uzun zamandır problem olan yağmur suyu probleminin çözüme kavuşacağını ifade ettiler.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yağmur suyu hattı çalışmalarına bir ay önce başladıklarını belirterek, "Alt yapı çalışmalarını önemsiyoruz. Şehrimizde yeni yol yaptığımız yerlere mutlaka alt yapı ve yağmur suyu hattı çalışması yapıyoruz. Ekiplerimiz yaz döneminde bu tür çalışmalara ağırlık veriyor. Bir ay içerisinde 300 metreye yakın yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirdik. Durmadan yorulmadan şehrimize alt yapısında problem olmayan en konforlu yolları kazandırmaya devam ediyoruz." dedi.