HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Ağustos 2023 Pazartesi Saat: 15:00

ULAŞIM, REKORDAN REKORA KOŞUYOR!

  Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesine bağlı Yenimahalle’yi ilçe merkezine bağlayan güzergahı sıcak asfalt ile buluşturdu.  
ULAŞIM, REKORDAN REKORA KOŞUYOR!

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesine bağlı Yenimahalle’yi ilçe merkezine bağlayan güzergahı sıcak asfalt ile buluşturdu.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Rekordan rekora koştuğumuz ulaşım ve altyapı yatırımlarına yeni çalışmaları da ekleyerek, çıtamızı günden güne daha da yukarılara taşıyoruz” dedi.

 

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. 

 

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergahları, standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgeleri ise asfaltla buluşturuyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çatalpınar ilçesinde ulaşımla ilgili yapılan çalışmalarda birçok mahalle ve grup yolunun asfalt ve betonla buluştuğunu söyledi.

 

BAŞKAN GÜLER: “ÇITAMIZI DAHA YUKARILARA TAŞIYORUZ”

Başkan Güler yaptığı açıklamada, “Araziler zorlu ve virajlı ama biz azimli ve inançlıyız. Rekordan rekora koştuğumuz ulaşım ve altyapı yatırımlarına yeni çalışmaları da ekleyerek, çitamızı günden güne daha da yukarılara taşıyoruz.

Çatalpınar ilçemize bağlı Yenimahalle’de bulunan 2 bin 800 metre uzunluğundaki güzergahta tamamladığımız içme suyu hattı çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmalarını da tamamladık” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yolun tamamlanmasıyla birlikte, mahalle merkezi ile karayolu arasında güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunulduğunu sözlerine ekledi.

 

 

Anahtar Kelimeler : ULAŞIM, REKORDAN, REKORA, KOŞUYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız