HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ağustos 2023 Salı Saat: 13:47

VALİ SONEL, KORGAN’DATEMASLARDA BULUNDU

Ordu Valisi Sonel, Korgan’da ziyaret ve temaslarda bulundu.  İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan ‘Kaymakamlar Toplantısı’ ile il’in genel güven
VALİ SONEL, KORGAN’DATEMASLARDA BULUNDU

Ordu Valisi Sonel, Korgan’da ziyaret ve temaslarda bulundu.  İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan ‘Kaymakamlar Toplantısı’ ile il’in genel güvenlik, asayiş ve trafik durumunun değerlendirildiği ‘İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında  Korgan ilçesinde gerçekleştirildi.


Kaymakamlığı Ziyaret Etti

Vali Tuncay Sonel, Kaymakamlar Toplantısı ile İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı öncesinde Korgan Kaymakamlığına ziyarette bulundu.

Kaymakamlık makamına geçen Vali Sonel, bir süre önce Korgan  Kaymakamlığı görevine başlayan Kaymakam Emrullah Doğru’ya “Allah mahçup etmesin” diyerek, görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Emrullah Doğru’dan  İlçenin sorunları, ihtiyaçları ve  yürütülen kamu yatırımları ile ilgili detaylı bilgi aldı.

Yeni Hizmete Giren Korgan Hükümet Konağı’nın Gezdi

6 Mart 2023 tarihinde İlçenin Tepe mahallesinde yapım inşaatı tamamlanarak, hizmet vermeye başlayan yeni  Hükümet Konağında incelemlerde bulunan Vali Sonel, “5,5 ayda hızla yapımı tamamlanan ve Korganlı hemşehrilerimize hizmet vermeye başlayan Korgan Hükümet Konağı çok güzel oldu. Korgan’ımıza çok yakıştı. Korgan Hükümet Konağı’nın yapımında bizlere destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın İçişleri Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Korgan Hükümet Konağı’nda yer alan kurumları ve hizmet birimlerini de gezen Vali Sonel, buralarda çalışan personellere işlerinde kolaylık ve başarı dileğinde bulundu.

Kaymakamlar Toplantısı İle İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısını Yaptı

Vali Sonel, Kaymakamlık ziyareti sonrası toplantı salonuna geçerek, ‘Kaymakamlar Toplantısı’ ile İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

İl Göç İdaresi Müdürlüğü faaliyet ve çalışmaları ile Ordu’nun genel asayiş durumunun değerlendirildiği toplantıda, başarılı çalışmalarından dolayı emniyet, jandarma, sahil güvenlik ve il göç idaresi yetkililerine ve personellerine teşekkür eden Vali Sonel, Ünye’den Gülyalı’ya kadar olan plajlarda sahil güvenlik tarafından denetimler yapılmasını istedi.

Denizde ve iç sularda boğulma olaylarına karşı alınan tedbirlerin artırılmasını ve denetimlerin sıklaştırılmasını isteyen Vali Sonel, araçlarda yüksek sesle müzik çalarak çevrenin rahatsız edilmesinin önlenmesi, dilencilere karşı her türlü tedbirin alınması, tarım işçilerini taşıyan araçların sıkı bir şekilde denetlenmesi konularında güvenlik birimlerine talimat verdi.

Adliyeyi Ziyaret Etti

Kaymakamlar Toplantısı ile İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı sonrası Vali Sonel, Hükümet Konağı içerisinde yer alan Adliye teşkilatını da ziyaret eden Vali Sonel, Cumhuriyet Savcısı Kamil Ünal ve Adliye de görev yapan diğer Savcı ve Hakimlerle bir süre sohbette bulundu ve  çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Belediyeye Ziyarette Bulundu

Vali Tuncay Sonel, Korgan Belediye Başkanlığını da ziyaret ederek, Belediye Başkanı  Tuncay Kiraz’dan belediyenin ilçedeki hizmetleri, çalışmaları, projeleri hakkında bilgiler aldı. 

Vali Tuncay Sonel, “Her ayın ilk pazartesi günü asayiş toplantılarını bir ilçemizde yapıyoruz. Bugün de bu kapsamda Korgan ilçemizdeyiz. 19  ilçemizle birlikte kocaman bir aileyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde ülkenin her köşesinde olduğu gibi Ordu'muzun da 19 ilçesinde ciddi yatırımlar yapılıyor. Bunda hem milletvekillerimizin katkısı var. Hem de Ordulu olup da Meclis Başkanımız gibi siyasette, iş dünyasında, bürokraside.
güzel insanlarımız var” dedi.

“Korgan bizim için önemli ilçemizden bir tanesi. Çok değerli, çalışkan bir belediye başkanı var” diyen Vali Sonel, “Hükümet Konağı çok kısa sürede yapılarak hizmete sunuldu. Bu manada hem Sayın Cumhurbaşkanımıza, hem Sayın İçişleri Bakanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bizim  her defasında buraya verdiğimiz destekler var. Bugün de boş gelmedik. Allah nasip ederse yine kıymetli başkanımıza destek veririz” şeklinde konuştu.

Ziyaret dolayısıyla Vali Tuncay Sonel’e teşekkür eden Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, “Orduluların ve Korgan'ın hamisi ve abisi kıymetli Valim sizleri İlçemizde ağırlamaktan onur ve gurur duyduk. Sayenizde şu ana kadar ilçemizde 307 kilometre beton yolun temeli atıldı. Yine sizlerin sayesinde doğal gazla ilgili ilk kazma vuruldu. 6-7 km’ye ulaşıldı. İlçemize vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Korgan Devlet Hastanesindeki Hastaları ve Sünnet Olan Çocukları Ziyaret Etti

Vali Tuncay Sonel, İl Sağlık Müdürlüğü ile Korgan Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen ve ilçe genelinde 137 çocuğun sünnet ettirildiği Korgan Devlet Hastanesi’ne geçerek, sünnet şöleni kapsamında sünnet olan çocukları hastanede ziyaret etti. Korgan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Eser Uyanık’tan bilgi aldı, verdiği çeşitli hediyelerle sünnet olan çocukları sevindirdi. Sünnet programının gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
 
Vali Sonel, hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret ederek, hastalara ve hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Korgan Sanayi Sitesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Korgan ilçesinde Sanayi Sitesinde bulunan esnafları da ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, esnafların hal ve hatırını sorarak, esnaflara bol ve bereketli kazanç dileğinde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, SONEL, KORGAN’DATEMASLARDA, BULUNDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız