HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 13:31

ULUBEY’İN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

  Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulubey’in çehresini değiştirerek, ilçeye nefes aldıracak cephe iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.
ULUBEY’İN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulubey’in çehresini değiştirerek, ilçeye nefes aldıracak cephe iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Mantolama üzerine boyama ve ahşap görünümlü söve çalışması ile binaları sağlıklı bir görünüme kavuşturacak olan ekipler, çalışmayı etap etap hayata geçiriyor.

 

İlk etap ihalesi kapsamında 21 binanın cephesini yenilemek için çalışmalara başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri, 10 binanın cephe giydirme çalışmalarını tamamladı.

 

 

ETAP ETAP HAYATA GEÇİRİLİYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından çalışma başlatılan Ulubey’de yıllardır beklenen cephe iyileştirme çalışmaları etap etap hayata geçiriliyor.

 

1 km’lik güzergâh boyunca 121 bina ve 157 cephede uygulanacak cephe iyileştirme projesi ile ilçe modern bir görünüme kavuşacak. İlk etap ihalesi yapılan projede 21 binanın cephesini yenileyecek olan Büyükşehir Belediyesi, 10 adet binanın silüetini değiştirdi.

 

 

BİNALAR SAĞLIKLI BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR

 

Sıvası dahi yapılmamış binaların olduğu meydan çevresinde başlayan çalışmalar ile mantolama üzerine boyama ve ahşap görünümlü söve çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi binaları sağlıklı bir görünüme kavuşturuyor.

 

Çalışmalar Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan ve Ulubeyli vatandaşların da takdirini topluyor. Başkan Türkcan ve vatandaşlar, yıllardır bekledikleri, ilçelerine nefes aldıracak bu hizmetle ilçelerini buluşturan Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ULUBEY’İN, SİLÜETİ, DEĞİŞİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız