HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 11:53

VALİ: SONEL, “SİZİN İÇİN BURADAYIZ”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, vatandaşların sıkıntılarını gidermek için burada olduklarını belirterek, Valiliğimizin, “Bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızın vatandaşa kapısı her daim açıktır” dedi.
VALİ: SONEL, “SİZİN İÇİN BURADAYIZ”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, vatandaşların sıkıntılarını gidermek için burada olduklarını belirterek, Valiliğimizin, “Bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızın vatandaşa kapısı her daim açıktır” dedi.

Her hafta Çarşamba günleri düzenli olarak gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

TALEPLERİ DİNLEDİ

Eski Valilik binasında gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında 489 yöre insanımızla bir araya gelen Vali Sonel, sorun, sıkıntı, şikayet ve taleplerini dinledi.

HİÇBİR VATANDAŞ BOŞ GÖNDERİLMEYECEK

“Halk Günü” toplantısında iş, sağlık, ekonomik ve özel sorunlar başta olmak üzere kendisine iletilen tüm talepleri yerine getirme ve çözüme kavuşturma gayretinde olan Vali Sonel, “Halk Günü”ne gelen tüm vatandaşların boş gönderilmeyeceğini ifade etti.

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ

Her zaman olduğu gibi “Halk Günü” toplantısında depremzede ailelere, yetim, öksüz, engeli olan, yaşlı, çocuklu aileler ve sağlık sorunu yaşayan vatandaşlarımıza öncelik veren Vali Sonel, aileleri ile birlikte “Halk Günü”ne gelen çocukların her birine de çeşitli hediyeler ve oyuncaklar vererek, onları da sevindirmeyi ihmal etmedi.

SORUNLAR GİDERİLECEK

Vali Sonel, “Halk Günü” toplantısında yol sorunlarını dile getiren vatandaşlara yardımcı olacaklarını ve yol sorunlarının giderileceği sözünü verdi.

Yıllardır yaşadıkları yol sorununa çözüm bulan Vali Sonel’e sarılarak teşekkür eden vatandaşlar mutluluklarını gizleyemedi.

SİZLERE DESTEK DE BULUNUYORUZ

“Halk Günü”ne gelen vatandaşlara alışveriş kartı, gıda paketi, maddi destek, sağlık yardımı, tedavi masrafları başta olmak üzere tüm yardımların yapıldığını söyleyen Vali Sonel, “Hem devletimizin hem de hayırsever iş insanlarımızın katkıları ile sizlere destek de bulunuyoruz” açıklamasında bulundu.

KAPIMIZ HER DAİM AÇIK

“Vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek için buradayız. Valiliğimizin, bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızın vatandaşa kapısı her daim açıktır” diyen Vali Tuncay Sonel, “Devlet olarak elimizden gelen tüm çabayı vatandaşlarımız için sarf etmeye özen gösteriyoruz. Her hafta düzenli olarak yaptığımız   halk günü toplantılarında yöre insanımızın mutlu ayrılması önemli” diye konuştu.

ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN

“Halk Günü”nden memnun bir şekilde ayrılan vatandaşlar Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, “Allah sizlerden razı olsun. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Anahtar Kelimeler : VALİ:, SONEL, “SİZİN, İÇİN, BURADAYIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız