HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ağustos 2023 Cuma Saat: 13:32

AKSOY’A MHP’Lİ ŞANLITÜRK’TEN ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ordu İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Atilla Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Şanlıt
AKSOY’A MHP’Lİ ŞANLITÜRK’TEN ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ordu İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Atilla Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Şanlıtürk, ziyaretin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Ordu Emniyet Müdürü olarak atanan Atilla Aksoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Kıymetli Müdürümüzün Ordu ilimiz için yapacağı çalışmalarda bölge Milletvekili olarak, bu şehrin evladı olarak her zaman yanında ve destekçisi olacağız.

Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Kıymetli Müdürümüze çalışmalarında başarılar diliyorum. Karşılamaları ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

ŞEHİTLERİ RAHMET VE MİNNETLE ANDI

Şanlıtürk, ayrıca hesabında, Pkk terör örgütü tarafından 11 Ağustos 2017’de şehit edilen Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik’i de iyikivarsınEren etiketiyle şu şekilde andı.

“11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka İlçesinde Pkk'lı hain teröristler tarafından Şehit edilen Eren Bülbül ve Astsubayımız Ferhat Gedik'i Rahmet ve Minnetle Anıyorum. #iyikivarsınEren

Şanlıtürk, sosyal medya hesabında Türk Bayrağına yer vererek; “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Ege Süleyman Görece'ye Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız