HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ağustos 2023 Pazartesi Saat: 13:09

ZENGİN: DEVLET, MEMURU İLE VARDIR

Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, memur ve memur emeklilerinin 2024-2025 yıllarına ait maaş zam teklifinin belirleneceği 7. Dönem Toplu Sözleşme sürecinde Hükümetin sunacağı ilk zam teklifi hakkında bir açıkla
ZENGİN: DEVLET, MEMURU İLE VARDIR

Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, memur ve memur emeklilerinin 2024-2025 yıllarına ait maaş zam teklifinin belirleneceği 7. Dönem Toplu Sözleşme sürecinde Hükümetin sunacağı ilk zam teklifi hakkında bir açıklama yaptı.

Başkan Zengin, yaptığı açıklamada; “Kamu İşvereni, “Rasyonel” bir teklifle karşımıza gelmelidir. Çünkü, Devlet memuru ile vardır” dedi.

Hükümetin, her zaman olduğu gibi, hedeflenen enflasyon oranları üzerinden bir düzenleme yapacak olmasını asla kabul etmediklerini kaydeden Başkan Zengin, “3.750.000 memur ve 2 milyonu aşkın emeklimizin asgari geçim koşullarının üzerinde bir yaşam standardına kavuşturulması sosyal devlet ilkesinin bir zorunluluğudur!” diye konuştu.

Başkan Zengin açıklamasında şunları söyledi: “Hükümet, yarından sonra 2024 ve 2025 dönemine dair maaş zammı teklifini masaya getirecek.

Kamu işvereni, başta akaryakıt zamları olmak üzere temel harcama giderlerinde yaşanan fahiş artışlar karşısında alım gücünün düştüğünü görmeli ve “rasyonel” bir teklifle karşımıza gelmelidir.

Yaşanan ekonomik daralmışlığın faturasını sadece dar ve sabit ücretlilerin omuzuna yüklemek, aynı zamanda sosyal problemlere de neden olacaktır.

Hükümetin, her zaman olduğu gibi, hedeflenen enflasyon oranları üzerinden bir düzenleme yapacak olmasını asla kabul etmiyoruz!

3.750.000 memur ve 2 milyonu aşkın emeklimizin asgari geçim koşullarının üzerinde bir yaşam standardına kavuşturulması sosyal devlet ilkesinin bir zorunluluğudur! Devlet, memuru ile vardır. Huzurlu kamu çalışanı, daha etkin ve verimli kamu hizmeti demektir.”

Anahtar Kelimeler : ZENGİN:, DEVLET, MEMURU, İLE, VARDIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız