HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ağustos 2023 Cuma Saat: 12:45

SANAYİ SİTESİ ASFALTLANIYOR

Ünye Sanayi Sitesinde Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Ünye Sanayi Sitesinin uzun bir zamandır talebi olan yolların modern hala getirilmesi ile ilgili çalışmalar Ünye Be
SANAYİ SİTESİ ASFALTLANIYOR

Ünye Sanayi Sitesinde Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Ünye Sanayi Sitesinin uzun bir zamandır talebi olan yolların modern hala getirilmesi ile ilgili çalışmalar Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı dönemi ile birlikte karşılık buldu.

Asfalt Uygulaması Sanayi Sitesini Modern Hale Getiriyor

2023 yılı başında başlayan çalışmalar ile birlikte sanayi sitesinde sitenin sıcak asfalt uygulaması hayata geçirilmişti. Yaz dönemi ile birlikte hız verilen çalışmalar kapsamında 3 sokakta daha sıcak asfalt çalışmasına başlandı.

Sanayi Sitesi Başkanı Özkan, “1989’dan Bu Yana İlk Kez Çalışma Yapılıyor”

Ünye Sanayi Sitesinin 1989 yılında yapıldığına dikkat çeken Site Başkanı Ali Özkan, “O yıldan bu yana yol ile ilgili ilk kez çalışma oluyor. Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı söz verdiği gibi burada çalışma başlattı. 2022 yılının son aylarında ilk etap asfalt çalışması yapılmıştı. Başkanımız hava şartlarına göre 2023 yılında devam edeceğini söyledi ve şu an çalışmalar devam ediyor. Kendilerine şahsım ve esnaflarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tavlı, “Esnaflarımızın ve Vatandaşlarımız Talepleri Doğrultusunda Çalışmalarımızı Sürüyor”

Ünye Sanayi Sitesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, sanayi sitesi esnafı ile bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Tavlı, “İlçemizin her noktasını modern altyapı ve yollarla buluşturmaya devam ediyoruz. Ünye Sanayi Sitesi esnafımızın bizden yolların modern hale getirilmesi ile ilgili talepleri olmuştu. Bizler de hızlıca gerekli hazırlıklarımızı tamamlayarak sıcak asfalt uygulamalarına başladık. Büyükşehir Belediyemizle ortak bir koordinasyon içerisinde burada ki çalışmalarımız sürdürüyoruz. Bu vesile ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve Genel Sekterimiz Sn. Abdulkadir Hatipoğlu’na teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize ve sanayi esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : SANAYİ, SİTESİ, ASFALTLANIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız