HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Ağustos 2023 Salı Saat: 12:21

GEYİKÇELİ MAHALLESİ ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR

Fatsa Belediyesi’nin OSKİ ve Büyükşehir koordinesinde yaptığı hizmetlerle Geyikçeli mahallesi altın tarihini yaşıyor.
GEYİKÇELİ MAHALLESİ ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR

Fatsa Belediyesi’nin OSKİ ve Büyükşehir koordinesinde yaptığı hizmetlerle Geyikçeli mahallesi altın tarihini yaşıyor. 

            Geyikçeli Mahallesi Muhtarı Burhan Çavlı  2 milyonluk yatırımla kazandırdıkları su, beton yollar ve sathi asfalt çalışmaları ile mahallelerinin her geçen konforlu bir yaşam merkezi haine geldiğini söyledi. 

“CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPTIK”

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Geyikçeli mahallesine 3 kilometre beton yol yapıldığını belirterek, “Çocuk oyun gurubumuz yapıldı. OSKİ marifetiyle yaklaşık 2 miyon TL  maliyetle mahallemize su kazandırdık. Geçen yıl yaklaşık 2.5 kilometre sathi kaplama asfalt  çalışmamızı yaptık. 2023 yılı programları kapsamında da Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler tarafından yaklaşık 3.5 kilometre sathi kaplama asfalt çalışmamız hali hazırda devam ediyor. Bu yıl içerisinde de inşallah 2.5 kilometrede beton yol çalışmamız olacak. Spor yatırımları kapsamında da voleybol, basketbol ve halı saha çalışmaları devam ediyor.” dedi.  

“MAHALLEMİZİ DAHA KONFORLU BİR YAŞAM MERKEZİ HALİNE GETİRDİK”

Geyikçeli mahallesinin daha önceden 20 yıllık belediyelikle yönetildiğini ifade eden Muhtar Çavlı, “Mallemiz Büyükşehir yasasıyla beldelikten düştü. Belediyecilik zamanından geriye kalan şu süreçte yani belediyeyken 20 yılda almış olduğu hizmetleri biz 4 yılda aldık ve mahallemizi günümüz şartlarında daha konforlu bir yaşam merkezi haline getirdik. Vatandaşımızın talebi doğrultusunda biz de belediye, yerel yönetimler vatandaşa bu hizmetleri sunma zorunluluğu hissederek bu bilinçle hareket ediyoruz. Daha konforlu yol ve sosyal yaşam alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Çok ciddi hizmetler, yatırımlar aldık. Pandemi şartlarında ciddi yatırımlar aldık. İnşallah hizmetler bundan sonra da devam edecek. Ben Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim etem Kibar’a, OSKİ Genel Müdürlüğümüze ve Ordu Büyükşehir Belediyemize mahallemize ciddi yatırımlara vesile oldukları şükranlarımı sunuyorum. Biz de muhtarlık olarak bu hizmetlere öncülük etmekten halkımıza güzel hizmetler kavuşturmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : GEYİKÇELİ, MAHALLESİ, ALTIN, ÇAĞINI, YAŞIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız