HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 10:22

FATSA’YA KONFORLU YOLLAR

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Büyükkoç mahallesinde 320 hanenin su ihtiyacını karşıladığı su deposuna daha rahat ulaşımı sağlamak amacıyla konforlu beton yol çalışmalarını tamamladı.
FATSA’YA KONFORLU YOLLAR

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Büyükkoç mahallesinde 320 hanenin su ihtiyacını karşıladığı su deposuna daha rahat ulaşımı sağlamak amacıyla konforlu beton yol çalışmalarını tamamladı.

Büyükkoç Mahallesi sakinlerinin uzun süredir beklediği beton yol çalışmaları, Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yürütüldü. Yolun su deposuyla olan bağlantısı özellikle göz önünde bulundurularak gerçekleştirilen çalışmalar, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.

Büyükkoç Mahallesi Muhtarı Cemal Taze, mahallelerine yapılan beton yol çalışması için Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederek, “Beton yol yapılan bu mevki 320 hanenin su deposu. Mahallemizde yarın su kesilse tankerle su getirmek için elinden gelen desteği bize vermiş oldu. Bu nedenle çok mutluyuz. Benim ikinci dönem muhtarlığım. Fatsa Belediyemizden hizmetlerimizi almaya  devam ediyoruz.” dedi.

“HİZMETLERDEN ÇOK MEMNUNUZ”

Fatsa Belediyesi tarafından daha önce Elmalık mevkiinde 4 kilometre beton yol yapıldığını hatırlatan Büyükkoç Mahallesi Muhtarı Cemal Taze, “Yol ağımızın neresi bozuksa tüm taleplerimiz yerine getiriliyor. Bu hizmetlerimizin devamını bekliyoruz. Fatsa Belediyemizden daha önceki dönemlerde de hizmet aldık ama bu dönem daha fazla hizmet aldık. Biz Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’ın birkaç dönem daha başımızda olmasını isteriz. Çünkü halkımızda yapılan hizmetlerden çok memnun. Yani Fatsa halkımızın da ondan memnun olduğunun da kanaatindeyiz. Bize birkaç dönem daha belediye başkanlığı yapmasını temenni ederiz. Halkımız bu yoldan daha önce sağlıklı olarak gelip gidemiyordu. Bundan sonra da Baloğlu Mahallesinde asfalt, Çelikli’de beton yol programımız var. Hizmetler aksamadan devam ediyor. Fatsa Belediyemize ne zaman gittiysek hiçbir zaman elimiz boş dönmedik.” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’YA, KONFORLU, YOLLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız