HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 12:28

SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA KIZILAY DESTEĞİ

Dünya aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangınlarıyla mücadele ederken Çanakkale’de meydana gelen yangının söndürme çalışmaları da devam ediyor. Çanakkale’de yangın söndürme çalışmaları gerçekleştiren ekipler ile vatandaşlara
SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA KIZILAY DESTEĞİ



Dünya aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangınlarıyla mücadele ederken Çanakkale’de meydana gelen yangının söndürme çalışmaları da devam ediyor. Çanakkale’de yangın söndürme çalışmaları gerçekleştiren ekipler ile vatandaşlara da ilk andan itibaren Türk Kızılay afet uzmanları ve gönüllüleri beslenme desteği veriyor.
 
Çanakkale’deki yangın bölgelerinde çalışma yürüten ekipler ve mağdur olan vatandaşlar için Türk Kızılay’ın afet uzmanı ile gönüllülerinden oluşan ekipleri yardım ulaştırmak için sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. Kızılay, bölgeye konuşlandırdığı İzmir, Ankara ve Kırklareli Afet Müdahale Merkezleri ile Çanakkale Şubesine bağlı ekipleri ve afet bölgesindeki 11 mobil ikram aracıyla bölgede beslenme desteği veriyor. Su, kumanya, ikram malzemesi gibi ek acil beslenme kiti hazırlığı da yapıldı. Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamındaki Beslenme Platformu üyeleri de bölgede Kızılay koordinesinde hizmet veriyor.
  
Küçük çaplı meydana gelen orman yangınlarına da şubeleriyle destek olan Kızılay, söndürme çalışmalarında bulunan ekiplere beslenme desteği vererek ikramlarda bulunuyor.

 

Anahtar Kelimeler : SÖNDÜRME, ÇALIŞMALARINA, KIZILAY, DESTEĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız