Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:54 KİME SÖYLÜYORSUNUZ Kİ!?
- 15:21 HAYVAN PAZARLARI YENİDEN AÇILIYOR
- 14:53 BÜYÜK ZAFER COŞKUYLA KUTLANACAK
- 14:27 OBB TRAFİK GÜVENLİĞİ İÇİN SAHADA
- 13:35 ÇINARSUYU TABİAT PARKI YENİLENDİ
- 13:05 BÜYÜKŞEHİR ÜRETİYOR, KENT GÜZELLEŞİYOR
- 13:04 “MALAZGİRT, TÜRK MİLLETİNİN DÖNÜM NOKTALARINDAN BİRİDİR”
- 12:59 YANGINLARIN ÇOĞU İHMAL VE DİKKATSİZLİKTEN
- 12:56 “CAMİLER MANEVİ KİMLİĞİMİZİN SEMBOLÜDÜR ”
- 12:42 AVRUPA SPOR ŞEHRİ’NDE ZAFER’E KOŞULACAK
- 10:26 ŞANLITÜRK: MALAZGİRT ZAFERİ ÖNEMLİ BİR TARİHTİR!
- 10:24 YILMAZ: TÜRK’ÜN ZAFERLER AYI KUTLU OLSUN
- 10:22 MHP'DEN 14 MADDELİK "MALAZGİRT SAVAŞI GENELGESİ"
- 06:26 GAZİ VURUŞU
- 15:54 SOKAK HAYVANLARINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
BAŞ: 30 AĞUSTOS EN ÖNEMLİ SEMBOLÜMÜZDÜR

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, 30 Ağustos Zaferinin 101. Yıldönümü için kutlama mesajı yayınladı.
Rektör Baş, yayınladığı mesajda; “Dumlupınar'da toprağa düşen her damla terin, vatan sevgisinin ve kahramanlığın bir nişanesi olan 30 Ağustos Zaferi, milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, güçlü birlik ve beraberliğinin en önemli sembollerinden biridir.
Tarih boyunca bağımsızlığı için büyük mücadeleler vererek önemli zaferlere imza atan milletimiz, 30 Ağustos'ta elde ettiği bu başarıyla önünde hiçbir gücün duramayacağı gerçeğini bir kez daha tüm dünyaya göstererek tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Ecdadımızın canları pahasına vermiş olduğu bu şanlı mücadele, yalnızca tarihimizin önemli bir dönüm noktası değil, aynı zamanda daha güçlü yarınlara yürüyüşümüzde de bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 101’inci yıl dönümünü kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.