HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 15:24

“HERŞEY DAHA GÜZEL BİR FATSA İÇİN”

Fatsa Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda, şehir estetiğine değer katacak çalışmalarını sürdürüyor.  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu çerçevede meydan, sokak ve caddelerde kaldırım yenileme çalışmaları yapıl
“HERŞEY DAHA GÜZEL BİR FATSA İÇİN”

Fatsa Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda, şehir estetiğine değer katacak çalışmalarını sürdürüyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu çerçevede meydan, sokak ve caddelerde kaldırım yenileme çalışmaları yapılıyor. Çalışmalarda deforme olan kaldırımlar sökülürken, renkli begonit taşlar döşeniyor. Kaldırım yenileme çalışmaları Topaloğlu Caddesi, Kayısı sokak, Ceviz sokak, Gürsel sokak, Şehit Muhittin Akyol sokak, Batı sokak, Vişne sokak ve Mevlana sokakta çalışmalar tamamlandı.

“KAYNAKLARIMIZI HALKIMIZIN İHTİYAÇLARI DOĞRULTUSUNDA KULLANIYORUZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Belediye kaynaklarımızı etkin bir şekilde ve halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda kullanarak, Fatsa’mızı yaşam alanları, rekreasyon alanları, kültür ve sosyal projeleri, sanat faaliyetleri ile insanın yaşamaktan huzur ve mutluluk duyduğu bir il haline getirmeyi hedefledik. Toplamda 53.000 metre kare renkli baskı beton kaldırım çalışması yaptık. Dumlupınar Mahallesi Topaloğlu Caddesi ve çevresine 7500 metre karelik, Dolunay işyerleri çevresine 1600 metre karelik begonit taş döşeme çalışması yaptık. Yol ve kaldırımlara 15.000 metre karelik parke yol çalışması yaptık." dedi.

ESNAFTA, MAHALLE SAKİNLERİ DE MEMNUN

Gelişi güzel parklanmanın önüne geçilerek, görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılmasıyla ara sokakların yeni görünümü halkın beğenisini kazandı. Yeni haliyle araç parkının olmadığı geniş sokaklarda vatandaşlar artık daha huzurlu ve güven içerisinde yolda yürüyor. Vatandaşlar yapılan çalışma sonrası estetik görünüme ulaşan sokaklarda zaman zaman hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Fatsa Belediyesi olarak tüm çalışmaları halkın mutluluğu, refahı, huzuru ve daha güzel bir Fatsa için yaptıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Dumlupınar mahallesinin üst kısmından geçen Sevgi Caddesi’nde Ordu Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde, Fatsa Belediyemiz işbirliği ve koordinasyonunda 50 milyon TL’nin üzerinde yatırım yaptık. Hassasiyetle takip ettiğimiz Topaloğlu Mevkiindeki altyapı çalışmalarımızı bütünüyle bitirdik. Bölgede doğal gaz çalışmalarımızı tamamladık. İçme suyu borularını yenileyerek eski beton büzleri çapı büyük olanlarla değiştirip kanalizasyon hattını güçlendirdik. Daha önce bölgede olmayan, aşırı yağmurlarda olası sel felaketine yol açabilecek tehlikenin önüne geçmek için yağmur suyu tahliye kanallarının eksikliği giderdik. Dumlupınar Mahallesi Topaloğlu mevkiinde 7 bin metrekarelik doğal begonit taş döşeme çalışması yaptık.” ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler : “HERŞEY, DAHA, GÜZEL, BİR, FATSA, İÇİN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız