Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:35 MHP’DEN MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISI
- 15:34 ORDU TİCARET FESTİVALİ İÇİN İLK ADIM ATILDI
- 14:14 İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ FAALİYETLERİ TAMAMLANDI
- 13:39 YENİLEME SÜRESİ UZADI!
- 13:39 70 İLDE UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 12:52 ÜNYE KALESİ’NE BÜYÜK İLGİ
- 12:47 “YENİ BİR TESCİL KADASTRO SEFERBERLİĞİ BAŞLATILMALI”
- 12:16 ŞANLITÜRK, İŞ GELİŞTİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12:16 OSKİDEN KAÇAK SU DENETİMİ
- 12:03 ÜNYE’DE BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLDU
- 12:01 “KADINLARIMIZIN EMEĞİNİN DEĞERE DÖNÜŞMESİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR”
- 11:58 612 BİN 651 ÇOCUK SUÇA SÜRÜKLENDİ
- 11:57 KIZILAY ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELEDE ÖN SAFTA
- 10:37 İREM BEŞİKTAŞ’TA
- 10:36 SÜPER LİG’DE SEZON KARARI
ULUBEY’İN MAHALLELERİ ASFALTA KAVUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey’in dört mahallesini birbirine bağlayan grup yolunda başlattığı asfalt çalışmasını tamamladı.
Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. 19 ilçede belirli bir program çerçevesinde devam eden çalışmalarla, vatandaşlara standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.
DURAK, ÇAĞLAYAN, GÜVENKÖY VE GÜZELYURT BAĞLANTI YOLU ASFALTA KAVUŞTU
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ulubey ilçesi Durak Mahallesi’nde başlatılan asfalt çalışması ile Çağlayan, Güvenköy ve Güzelyurt mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda emülsiyon asfalt çalışması tamamlandı. Toplam uzunluğu 3,5 kilometre olan güzergahta çalışmalar tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Ulubey ilçesine yapılan yol yatırımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, “Asfaltla birlikte yıllardır özlemini çektiğimiz bir yatırıma kavuşacağız. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.