HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Eylül 2023 Perşembe Saat: 14:31

“YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ile biraya gelerek, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde istişarede bulundu. Başkan Tavl
“YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ile biraya gelerek, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde istişarede bulundu. Başkan Tavlı, Ünye’de eğitim öğretim faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde devam etmesi için ellerinden gelen desteği sağlamaya hazır olduklarını belirterek müdürlere ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

 

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti.

Ziyarette 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde yapılacak çalışmalar, ihtiyaçlar ve talepler konusunda istişarelerde bulunuldu. İl Milli Eğitim Müdürü Vargeloğlu ziyarette Başkan Tavlı’ya eğitime verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ziyarette yaptığı değerlendirmede, “Ünye ilçemiz eğitim öğretimde son yıllarda hem derslik sayısını arttırmış hem de başarı çıtasını yükseltmiştir. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve yavrularımızın rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim öğretim faaliyetlerini yürütebilmeleri için yerel idareciler olarak bizler her zaman elimizden gelen desteği sağlıyoruz. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı öncesi müdürlerimizle bir araya gelerek eksikleri, talep ve önerileri birlikte değerlendirdik. İlçemizde eğitim-öğretim faaliyetlerinin sorunsuz devam etmesi için imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteği sağlamaya hazırız. Yeni eğitim öğretim yılı öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve velilerimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “YENİ, EĞİTİM, ÖĞRETİM, YILI, HAYIRLI, OLSUN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız