HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 13:58

BELEDİYE VATANDAŞ İŞ BİRLİĞİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçesinde 5 mahalleye hizmet verecek olan grup yollarını betonla buluşturdu. Belediye-vatandaş iş birliği ile yapılan yatırımlarla hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf sağlandı. Ordu’da kırsal y
BELEDİYE VATANDAŞ İŞ BİRLİĞİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçesinde 5 mahalleye hizmet verecek olan grup yollarını betonla buluşturdu. Belediye-vatandaş iş birliği ile yapılan yatırımlarla hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf sağlandı.

Ordu’da kırsal yol ağlarındaki asfalt ve beton yol hamlesi devam ediyor. On yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturarak, hayalleri gerçeğe dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki beton yol çalışmalarını sürdürüyor.  Kumru ilçesinde, belediye vatandaş iş birliğiyle başlayan beton yol çalışmalarıyla 5 mahalle yolunda, konforlu bir ulaşımın kapıları aralandı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşlarla sağlanan gönül birlikteliğinin hizmetlere de yansıdığını söyledi.

5 MAHALLE YOLUNA HİZMET VERECEK

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, Eskiçokdeğirmen, Yemişken, Esence (Tekemehmet yolu) bağlantı yolu ile Küçükakçakese, Esence ve Kadıncık (Yaylacık) mevki beton yol ile buluştu. Vatandaşların yıllar süren yol çilesi sona erdi.

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Beton yola kavuşmanın mutluluğunu yaşayan bölge sakinleri ise desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler : BELEDİYE, VATANDAŞ, İŞ, BİRLİĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız