Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:35 MHP’DEN MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISI
- 15:34 ORDU TİCARET FESTİVALİ İÇİN İLK ADIM ATILDI
- 14:14 İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ FAALİYETLERİ TAMAMLANDI
- 13:39 YENİLEME SÜRESİ UZADI!
- 13:39 70 İLDE UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 12:52 ÜNYE KALESİ’NE BÜYÜK İLGİ
- 12:47 “YENİ BİR TESCİL KADASTRO SEFERBERLİĞİ BAŞLATILMALI”
- 12:16 ŞANLITÜRK, İŞ GELİŞTİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12:16 OSKİDEN KAÇAK SU DENETİMİ
- 12:03 ÜNYE’DE BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLDU
- 12:01 “KADINLARIMIZIN EMEĞİNİN DEĞERE DÖNÜŞMESİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR”
- 11:58 612 BİN 651 ÇOCUK SUÇA SÜRÜKLENDİ
- 11:57 KIZILAY ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELEDE ÖN SAFTA
- 10:37 İREM BEŞİKTAŞ’TA
- 10:36 SÜPER LİG’DE SEZON KARARI
TÜRK FUTBOLU KÖKÜNDEN DEĞİŞİYOR

TFF, tüm taraftarlara açtığı ankette sorduğu sorularla Süper Lig başta olmak üzere tüm organizasyonların formatında değişikliğe gideceğinin sinyalini verdi. Ankette play-off ve play-out sistemi için nabız yoklandı.
TFF'nin yaptığı ankette soru olarak "En iyi takımların birbiriyle daha fazla maç yapması" ve "Ligin zirvesi için rekabetin son ana kadar devam etmesi" sorularının bulunması, Süper Lig'de play-off sistemi için zemin arandığını düşündürdü.
KÜME DÜŞME PLAY-OFF'LARI DA GÜNDEMDE
Yapılan ankette küme düşme sisteminin de değiştirilmek istendiğinin sinyalleri verildi. Ankette, "Doğrudan küme düşme için tercih ettiğiniz sayı nedir?" ve "Küme düşme play-off'ları için tercih ettiğiniz takım sayısı nedir? (Katılımcı takımlar, Süper Lig'deki diğer takımlarla veya 1. Lig'deki üst sıralardaki takımlarla Süper Lig'de kalmak için mücadele eder.)" soruları yer aldı.