HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Eylül 2023 Perşembe Saat: 12:37

“ULAŞIM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri beton yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, parke ve asfalt yol çalışmalarına devam ederken diğer yandan da Kırsal Hizmetler Mü
“ULAŞIM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri beton yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, parke ve asfalt yol çalışmalarına devam ederken diğer yandan da Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde, parke veya asfalt tutmayan zorlu yollara beton yol döküyor.

Yol çalışmalarını İlçenin bütün mahallelerinde devam ettiren Fatsa Belediyesi ekipleri, İslamdağ Mahallesi Karamanlı Mevki Gölköy bağlantı yolunda 750 metrelik beton yol çalışmalarına başladı. Hatipli Mahallesi Çubuklu Mevki, Hürriyet Mevki ve Toplu Aydınlık Mevkilerde toplamda 1.6 km’lik beton yol çalışmaları tamamlandı.

Vatandaşların ulaşım konforunu artırmak amacıyla asfalt serimi ve beton yol çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ İslamdağ Mahallesi Karamanlı Mevki Gölköy bağlantı yolunda 750 metrelik beton yol çalışmalarımız başladı. Hatipli Mahallesi Çubuklu Mevki, Hürriyet Mevki ve Toplu Aydınlık Mevkilerde toplamda 1.6 km’lik beton yol çalışmalarını tamamladık. Ulaşım bizim için çok önemli. İlçemizdeki vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması için yol çalışmalarına önem veriyoruz. Bütün mahallelerimizin yol sorununu sırayla çözmeye çalışıyoruz. Beton yollarımız İslamdağ Mahallemiz ve Hatipli Mahallemize hayırlı olsun.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “ULAŞIM, BİZİM, İÇİN, ÇOK, ÖNEMLİ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız