Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
- 12:37 MİLLİLERİN SON RAKİBİ BELLİ OLDU
- 12:33 U 11’LERDE PLAY-OFF HEYECANI
- 12:28 O SONU YAŞAYAN 39.TAKIM DENİZLİ
- 12:23 ORDU’NUN EMRE’Sİ ZİRVEDE BİTİRDİ
- 12:06 ELEKTRİK ARIZA VE KESİNTİ SÜRELERİNDE İYİLEŞME
- 12:03 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
- 12:00 VALİ EROL’DAN 1 MAYIS KUTLAMASI
- 11:58 BEKLENEN HİZMET GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ!
“ULAŞIM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri beton yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, parke ve asfalt yol çalışmalarına devam ederken diğer yandan da Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde, parke veya asfalt tutmayan zorlu yollara beton yol döküyor.
Yol çalışmalarını İlçenin bütün mahallelerinde devam ettiren Fatsa Belediyesi ekipleri, İslamdağ Mahallesi Karamanlı Mevki Gölköy bağlantı yolunda 750 metrelik beton yol çalışmalarına başladı. Hatipli Mahallesi Çubuklu Mevki, Hürriyet Mevki ve Toplu Aydınlık Mevkilerde toplamda 1.6 km’lik beton yol çalışmaları tamamlandı.
Vatandaşların ulaşım konforunu artırmak amacıyla asfalt serimi ve beton yol çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ İslamdağ Mahallesi Karamanlı Mevki Gölköy bağlantı yolunda 750 metrelik beton yol çalışmalarımız başladı. Hatipli Mahallesi Çubuklu Mevki, Hürriyet Mevki ve Toplu Aydınlık Mevkilerde toplamda 1.6 km’lik beton yol çalışmalarını tamamladık. Ulaşım bizim için çok önemli. İlçemizdeki vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması için yol çalışmalarına önem veriyoruz. Bütün mahallelerimizin yol sorununu sırayla çözmeye çalışıyoruz. Beton yollarımız İslamdağ Mahallemiz ve Hatipli Mahallemize hayırlı olsun.” dedi.