HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 15:20

ULAŞIM ORDUSU İŞ BAŞINDA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesinde vatandaşların yıllardır hasret ile beklediği Karşıyaka, Yeni Mahalle ve Karahasan Mahallesi bağlantı yolunu betonla buluşturuyor. Beton öncesinde genişletilen yol vatandaşlara konforlu bi
ULAŞIM ORDUSU İŞ BAŞINDA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesinde vatandaşların yıllardır hasret ile beklediği Karşıyaka, Yeni Mahalle ve Karahasan Mahallesi bağlantı yolunu betonla buluşturuyor. Beton öncesinde genişletilen yol vatandaşlara konforlu bir ulaşım imkânı sunuyor.

 

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

 

3 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLIYOR

 

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun bir çalışma ile genişletilmesini sağladığı Çatalpınar ilçesine bağlı Karşıyaka, Yeni Mahalle ve Karahasan Mahallerinin bağlantı yolunda toplam uzunluğu 2,5 km’yi aşan beton yol çalışması gerçekleştiriliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, güzergâhlar belirli bir program dâhilinde konforlu bir yapıya kavuşurken vatandaşlara standardı yüksek ulaşımın kapıları aralanıyor.

 

MAHALLE SAKİNLERİ BETON YOL SEVİNCİ YAŞIYOR

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayı sevinçle karşılayan mahalle sakinleri duygu ve düşüncelerini paylaştı. Yıllardır hasretle bekledikleri bağlantı yolunun genişletilerek betonla kaplanmasının kendilerini mutlu ettiğini aktaran vatandaşlar Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.

 

Anahtar Kelimeler : ULAŞIM, ORDUSU, İŞ, BAŞINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız