HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Eylül 2023 Salı Saat: 09:35

BAŞKAN AŞKIN TÖREN’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.Mevlid Kandili’nin tüm İslam alemi ve insanlık için iyi
BAŞKAN AŞKIN TÖREN’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI



Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mevlid Kandili’nin tüm İslam alemi ve insanlık için iyiliklere ve güzelliklere vesile olmasını dileyen Başkan Aşkın Tören mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Alemlere rahmet olarak gönderilen Hak ve hakikatin tebliğcisi, sevgililer sevgilisi Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) dünyaya teşriflerinin müjdesi olan bir Mevlid Kandili’ne daha hep birlikte ulaşmanın huzuru ve bahtiyarlığı içerisindeyiz.

Feyz, bereket ve nice hikmetler barındıran bugünleri, hayatımızı onun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme mevsimi olarak görmeliyiz.

Bizler, yüce Allah'a hamd ile başladığımız her sözümüzü ve duamızı ona salat ve selam ile sürdürürüz. Hayatımızın her sayfasına onun nübüvvet ışığı yansır.
Peygamber Efendimize duyduğumuz derin muhabbetin izleri kültürümüzde, sanatımızda, edebiyatımızda kendini belirgin bir şekilde hissettirir.

Birbirimizi sevmeyi ve imanı; kardeşliğin ve toplumsal barışın temel taşı yapan Peygamber efendimiz, erdemli birey, faziletli toplum ve huzurlu bir dünya için bütün üstün ahlâkî erdemlerin şahsında toplandığı en güzel örnek olan kutlu bir elçidir.

Peygamber Efendimizi hakkıyla tanımak, onu anlamak; güzel ahlakı, kardeşliği, yardımseverliği, dayanışmayı paylaşmayı, vefayı, merhameti, dostluğu, cesareti, adaleti, başkalarının iyiliği için çalışmayı, Allah’a kulluğu dolayısıyla gerçek manada özgürlüğü tatmak demektir.

Onun çağlar üstü örneklik ve rehberliğinde; şehrimizde var olan birlik, beraberlik ve kardeşliği büyütmeye, insana hizmet ve hürmet anlayışıyla her canı aziz bilerek rızayı ve memnuniyeti esas alan kucaklayıcı ve kapsayıcı hizmetler yapmaya devam edeceğiz.

Kıymetli hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu kutlu gecenin şehrimiz ülkemiz ve insanlık için, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, AŞKIN, TÖREN’DEN, MEVLİD, KANDİLİ, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız