HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Eylül 2023 Perşembe Saat: 11:38

“İTFAİYECİLER HAFTASI KUTLU OLSUN”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 25 Eylül – 1 Ekim İtfaiye Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Fatsa Grup Amirliğini ziyaret ederek itfaiyecilerin İtfaiye Haftasını kutladı. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar gerçekleşt
“İTFAİYECİLER HAFTASI KUTLU OLSUN”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 25 Eylül – 1 Ekim İtfaiye Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Fatsa Grup Amirliğini ziyaret ederek itfaiyecilerin İtfaiye Haftasını kutladı.

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar gerçekleştirdiği ziyarette hem Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Müdahale Şube Müdürü Ali Güneş, Fatsa İtfaiye Grup Amiri Kemal Cesur ve İtfaiye erleriyle çalışmaları hakkında sohbet etti hem de haftalarını kutladı. 

 Başkan Kibar İtfaiye Haftası nedeniyle Fatsa İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyarete gelen Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu öğrencileriyle de İtfaiyecilik faaliyeti hakkında sohbet etti ve onlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 

“ÇOK YOĞUN MESAİLİ GERÇEKTEN ACILARLA DOLU BİR YIL GEÇİRDİK”

Ziyareti sırasında kısa bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar itfaiyecilerin olağanüstü durumlarda canları pahasına büyük bir mücadele verdiğini belirterek, “Bütün itfaiyecilerimizin 25 Eylül - 1 Ekim İtfaiyeciler Haftasını kutluyorum. Biz de her yıl rutin olarak Fatsa ilçemizdeki itfaiye amirliğimizi ziyaret ediyoruz. Çok yoğun mesaili gerçekten acılarla dolu bir yıl geçirdiğimizi düşünüyorum. Depremle başlayan orman yangınlarıyla devam eden olağanüstü olaylarda itfaiyecilerimizin canını dişine takarak can pahasına mücadele ettiği bir yıl geçirdik. Rabbim tüm afetlerden bizleri korusun. Bir kez daha tüm itfaiyecilerimizin İtfaiyeciler Haftasını kutluyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “İTFAİYECİLER, HAFTASI, KUTLU, OLSUN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız