HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Eylül 2023 Perşembe Saat: 12:03

VALİ EROL, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ordu Valisi Muammer Erol, bir yandan Ordu Valiliği görevine atanması dolayısıyla tebriklerini iletmek isteyenleri kabul ederken, diğer taraftan Ordu’nun gelişimi için iş insanlarımızla bir araya geliyor, iade-i ziyaretlerde bulunuyor ve kurum
VALİ EROL, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ordu Valisi Muammer Erol, bir yandan Ordu Valiliği görevine atanması dolayısıyla tebriklerini iletmek isteyenleri kabul ederken, diğer taraftan Ordu’nun gelişimi için iş insanlarımızla bir araya geliyor, iade-i ziyaretlerde bulunuyor ve kurumları ziyaret ederek, faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgi alıyor.

 

İade-i Ziyaretlerde Bulundu

 

Vali Muammer Erol bu maksatla Ordu Ticaret ve Sanayi Odasına, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneğine (ORDUSİAD), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ordu Şubesine iade-i ziyarette bulundu. 

 

İlk ziyaretini Ordu Ticaret ve Sanayi Odasına yapan Vali Muammer Erol, burada OTSO Başkanı Adil Levent Karlıbel ve Oda yöneticileri tarafından karşılandı. 

 

Ordu’nun ekonomisi, gelişmesi, kalkınması üzerine OTSO Başkanı Adil Levent Karlıbel ve yöneticilerle bir süre sohbet eden Vali Muammer Erol, daha sonra OTSO binası içerisinde bulunan Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği(ORDUSİAD)’ni ziyaret etti.

 

ORDUSİAD Başkanı Burhan Çakmak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbette bulunan Vali Muammer Erol, sonrasında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ordu Şubesini ziyaret ederek, Şube Başkanı Servet Altaş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 

 

 

Kamu Kurumlarını Ziyaret Edip, Brifing Aldı

 

Vali Muammer Erol, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak, karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerini de sürdürüyor.

 

Ordu’da görev başladığı 21 Ağustos 2023 tarihinden buyana İl Emniyet Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Muammer Erol, son olarak İl Jandarma Komutanlığı ile İl Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğünü ziyaret etti.

 

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Hüseyin Öztürk tarafından Vali Muammer Erol’a bir sunum yapılarak, kurumların personel, bina, araç, teçhizat durumları, yürütülen çalışmalar, verilen hizmetler ve faaliyetler hakkında detaylı bilgilendirmede bulunuldu.

 

Kurum yöneticilerine verdikleri brifingden dolayı teşekkür eden Vali Muammer Erol, kurum yöneticileri ve personellerine görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, ZİYARETLERİNİ, SÜRDÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız