HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ekim 2023 Çarşamba Saat: 11:32

UYUŞTURUCUYA TUTUKLAMA

         Ordu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Bu kapsamda konuyla ilgili Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada;  Ordu Narkotik Şube Müdürlüğü faaliyetleri ş
UYUŞTURUCUYA TUTUKLAMA

         Ordu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Bu kapsamda konuyla ilgili Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada;  Ordu Narkotik Şube Müdürlüğü faaliyetleri şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (6) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

             26/09/2023 tarihinde Gürgentepe İlçe Emniyet Amirliğince bir ikametin bahçesinde yapılan aramada (2) kök Hint Keneviri bulunmuş olup; konu ile ilgili olarak 1 şüpheli şahıs hakkında 2313. Sayılı Kanuna Muhalefetten dolayı adli işlem yapılmıştır.

            25/09/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve ikametinde yapılan aramada toplam (172) gr. Esrar, (8) gr. Metamfetamin, (42) adet Sentetik Ecza maddesi ile (1) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (1)’i sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

           26/09/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (10) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

          28/09/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

         29/09/2023 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan iki şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

        29/09/2023 tarihinde Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince başka bir suçtan dolayı aranması bulunan şahsın yakalanması esnasında üzerinde yapılan aramada (24) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

        29/09/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (12) gr. Skunk maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

        01/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (38) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup;(1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu ticaretinden, her iki şahıs hakkında ise uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

        01/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada toplam (3) gr. Metamfetamin maddesi ile (1) gr. Eroin maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. “ ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCUYA, TUTUKLAMA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız