HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Ekim 2023 Cuma Saat: 13:31

KARLIBEL “2 OSB’DE HEDEFİMİZE HIZLA İLERLİYORUZ”

Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel başkanlığında Orduya kazandırılacak 2. Organize Sanayi Bölgesi toplantısı gerçekleştirildi. Ordu TSO toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda 2. Organize Sana
KARLIBEL “2 OSB’DE HEDEFİMİZE HIZLA İLERLİYORUZ”

Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel başkanlığında Ordu'ya kazandırılacak 2. Organize Sanayi Bölgesi toplantısı gerçekleştirildi.

Ordu TSO toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda 2. Organize Sanayi Bölgesinde yer alacak taleplerin toplanması, bakanlıklardan alınacak ücret tahsilinin hızlanması, projelerin kontrolü, bağlantı yolları, doğalgaz, elektrik ve enerji hatlarının çekilmesi konuları görüşüldü.

Toplantıdan sonra değerlendirmelerde bulunan Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel; “Gerçekten bu süre içerisinde çok yol aldık. Şu anda Organize Sanayinin iki ayrı bölümde faaliyet göstereceğini biliyoruz. Alt yapı proje ihalelerine çıktık. Bölgede kesim işleri tamamlandı. Şimdi ise taleplerin toplanması, bakanlıklardan alınacak ücret tahsilinin hızlanması, projelerin kontrolü, bağlantı yolları, doğalgaz, elektrik ve enerji hatlarının çekilmesi konularında bir araya gelerek görüştük. Hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah Ordumuza hayırlı olur.” İfadelerini kullandı.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız