HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 17:20

VALİ EROL: ORDU YAŞANILABİLİR ŞEHİR

Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu’nun yaşanabilir bir şehir olduğunu belirterek, şehri tanıdıkça bölgenin gayet güzel bir yer olduğunu belirtti.
VALİ EROL: ORDU YAŞANILABİLİR ŞEHİR

Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu’nun yaşanabilir bir şehir olduğunu belirterek, şehri tanıdıkça bölgenin gayet güzel bir yer olduğunu belirtti.

Vali Erol, Ordu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek iade-i ziyarette bulundu.

 Kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren Vali Erol’un bu kez durağı Ordu Gazeteciler Cemiyeti oldu.

Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın ve gazeteciler tarafından karşılanan Vali Erol, basının kamuoyunu aydınlatan bir görev yaptıklarını belirterek desteklerinden dolayı tüm basın çalışanlarına teşekkür etti.

Basın sektöründe çalışanların büyük bir özveri gösterdiklerini ifade eden Vali Erol, gazeteciliğin zor ve hassas bir görev olduğunu söyledi.

“ORDU YAŞANILABİLİR ŞEHİR”

Kovid-19 pandemesinden sonra çoğu kişinin yaşanılabilir şehirler aramaya başladığını belirten Vali Erol, insanların bir şehire yerleşmeden önce havasına, suyuna, toprağına bakarak ‘yaşanılabilir şehir’ arayışına girdiklerini vurguladı.

Ordu’nun da yaşanılabilir bir şehir olduğunu kaydeden Vali Erol, daha önce Ordu’dan birkaç kez geçtiğini, ancak Ordu’da görev yapmaya başlayıp, şehri tanıdıkça bölgenin gayet güzel bir yer olduğunu gördüğünü ifade etti.

YENİ ORDU STADI’NIN İSMİ NE OLACAK?

Gazetecilerin, ‘Yeni Ordu Stadı’nın ismi hala belli değil, isim konusunda ne düşünüyorsunuz?’ sorusu üzerine Vali Muammer Erol, isim konusunda da bir çalışma yapılacağını belirtti.

Bunun üzerine gazeteciler, Yeni Ordu Stadı’nın isminin yıkılan eski stadyum olan 'Ordu 19 Eylül Stadyumu'nun isminin konulması yönünde kendilerine halktan yoğun bir istek ve talep geldiğini söylediler.

Otopark konusuna da değinen gazeteciler, ‘Yıkılan eski stadın bir bölümüne Ordu’ya yetecek boyutta bir kapalı otopark yapılacak mı?’ sorusuna da cevap veren Vali Erol, bu konuyla ilgili olarak çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL:, ORDU, YAŞANILABİLİR, ŞEHİR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız