HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ekim 2023 Salı Saat: 15:47

ZEHİR TACİRLERİNE DARBE

Ordu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Son bir haftada yapılan denetimler ve operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 kişi tutuklanarak
ZEHİR TACİRLERİNE DARBE

Ordu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Son bir haftada yapılan denetimler ve operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ordu Valiliği’nde konuya ilişkin verilen bilgide şu ifadelere yer verildi:  “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (56) gr. tütünle karışık Esrar, (100) gr. Metamfetamin, (264) adet Sentetik Ecza maddesi ile (126) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (2) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

         Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen bir çalışma kapsamında (3) şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik olarak üç ayrı adreste eş zamanlı arama yapılmış olup; aramalarda herhangi bir uyuşturucu veya uyarıcı maddeye rastlanılmamıştır. Şüpheli (3) şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (9) gr. Metamfetamin maddesi ile (1) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (2) gr. Metamfetamin, (1) gr. Esrar maddesi ile (2) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (3) gr. Esrar ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (4) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (24) gr. Metamfetamin, (16) gr. Esrar, (5) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ile (4) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup, haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı işlem yapılan şüpheli şahıslardan (1)’ i sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.”

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ZEHİR, TACİRLERİNE, DARBE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız