HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Ekim 2023 Pazar Saat: 15:16

"ŞEHRİMİZİN HER BİR KÖŞESİ AYRI BİR DEĞER"

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Geyikçeli mahallesini ziyaret etti. Geyikçelide vatandaşlar ve gençlerle bir araya gelen Başkan Kibar beldeden mahalleye dönüşen ve yatırımlarla her geçen gün daha da büyüyen mahalleye yıl sonuna
"ŞEHRİMİZİN HER BİR KÖŞESİ AYRI BİR DEĞER"

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Geyikçeli mahallesini ziyaret etti. Geyikçeli'de vatandaşlar ve gençlerle bir araya gelen Başkan Kibar beldeden mahalleye dönüşen ve yatırımlarla her geçen gün daha da büyüyen mahalleye yıl sonuna kadar 1.5 kilometre  beton yol çalışması gerçekleştireceklerinin müjdesini verdi.

"GÖNÜL BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN"

Geyikçeli mahallesini, güzel bir hafta sonunda ziyaret ederek "Gönüllerimizi mahalle sakinlerimizin kalbi muhabbetleriyle doyurduk" diyen Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Belediyesi olarak son 4 yılda Geyikçeli Mahallesine bir çok hizmet yaptıklarını belirterek, "Bunlardan en önemlileri 6 kilometre sathi kaplama asfalt çalışması, 2 kilometre beton yol çalışması, 1 kilometre sıcak asfalt çalışması, 1 adet basketbol-voleybol sahası, 1 adet çocuk oyun parkı ve taş duvar çalışması gerçekleştirdik. Şehrimizin her köşesi ayrı bir değer.  Fatsa'mız için canla başla durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Samimi sohbetleri için mahalle sakinlerimize teşekkür ederim. Gönül birliğimiz daim olsun inşallah." dedi.

MUHTAR BURHAN ÇAVLI'DAN TEŞEKKÜR

Mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'a teşekkür eden Geyikceli Mahalle Muhtarı Burhan Çavlı ise, "Gerçekten Etem Kibar Başkanımız döneminde mahallemiz altın çağını yaşıyor diyebiliriz. Mahallemize yapılan çalışmalar sayesinde daha yaşanılabilir bir duruma geldiğimiz için büyük şehirlerden mahallemize ciddi geri dönüşler görüyoruz. Ben bir kez daha Fatsa Belediyemize yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : "ŞEHRİMİZİN, HER, BİR, KÖŞESİ, AYRI, DEĞER"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız