HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Ekim 2023 Çarşamba Saat: 13:26

“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN”

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı ile ortaya koyduğumuz hedeflerimize milletimizin de desteğiyle ulaşacağız” dedi. Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan
“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN”

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı ile ortaya koyduğumuz hedeflerimize milletimizin de desteğiyle ulaşacağız” dedi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Milletvekili Hamarat, şunları söyledi: “İstiklalden İstikbale uzanan şanlı tarihimizin önemli günlerinden biri olan Cumhuriyetin ilanın yıldönümü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı milletçe gururla kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 29 Ekim 1923’te Cumhuriyeti ilan etmesinin üzerinden tam 100 yıl geçti. Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşundan buyana geçen süreçte milletimiz yaşadığı sıkıntıların her daim üstesinden gelerek zafere ulaşmıştır. Bugün de coşkuyla ve gururla bu önemli günü birlikte kutlamaktayız.

Ülkemizin gelişmesi ve büyümesi yönündeki çalışmalar son çeyrek asırda büyük bir ivme kazanmıştır. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ülkemiz ve milletimiz güçlü bir şekilde dimdik ayakta ve adeta asırlardır hüküm sürdüğü topraklarda küllerinden yeniden doğmuş olarak haklı mücadelesini sürdürmektedir. Bu mücadele ile milletimiz, birlik ve beraberlik içinde güçlü Türkiye yolunda ilerliyor. Savunma sanayi başta olmak üzere teknoloji, eğitim, kültür ve sosyal refahın arttırılması gibi her alanda yapılan çalışmalar, atılımlar, yenilikler ülkemizi daha da güçlü kılmaktadır. 

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı ile ortaya koyduğumuz hedeflerimize milletimizin de desteğiyle ulaşacağız. Özelde Ordu ilimizde genelde ise ülkemizin 81 ilinde bu güçlü değişim görülmekte, bu değişimle birlikte şehirlerimiz daha yaşanabilir, daha donanımlı ve daha istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyor, bu vatan uğruna can veren şehitlerimizi, Rahmeti Rahman'a kavuşan gazilerimiz ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. 

Türkiye Yüzyılı’nda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizin daha müreffeh seviyelere yükselmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her daim korusun ve yüceltsin. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

 

Anahtar Kelimeler : “CUMHURİYETİMİZİN, 100., YILI, KUTLU, OLSUN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız