HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Ekim 2023 Çarşamba Saat: 13:51

DÜZ MAHALLEDE DEĞİŞİM BAŞLIYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bir taraftan dev yatırım ve projeleri bir bir hayata geçirirken bir taraftan da şehrin cadde ve sokaklarına yepyeni bir çehre kazandıran çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Yeni Mahalle K
DÜZ MAHALLEDE DEĞİŞİM BAŞLIYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bir taraftan dev yatırım ve projeleri bir bir hayata geçirirken bir taraftan da şehrin cadde ve sokaklarına yepyeni bir çehre kazandıran çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Yeni Mahalle Kahraman Sağra ve civarı caddelerdeki çalışmalarda sona gelen Altınordu belediyesi, Düz mahalle için de start verdi.

 KAHRAMAN SAĞRA’DA SONA GELİNDİ

 Altınordu Belediyesi, Yeni Mahalle Kahraman Sağra ve 308, 320, 321 No'lu sokaklar ile Alparslan Türkeş Caddesinin bir kısmını baştan başa yenileyen çalışmaların ikinci etabında son aşamaya geldi. Altyapı ve sıcak asfalt çalışmaları gece gündüz devam eden 7/24 esaslı bir mesai ile bitirilen kahraman Sağra Caddesinde kaldırımlar mineral yüzeyli doğal begonit taş uygulaması ile nakış nakış işleniyor. Modern aydınlatma elemanlarının da montajının tamamlandığı cadde kısa süre içerisinde yenilenen yüzüyle hizmete sunulacak.

 DÜZ MAHALLEDE MODERN DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM BAŞLADI

 Öte yandan Başkan Aşkın Tören’in altyapı yatırımlarıyla yıllardır yaşadığı su baskınlarından kurtulan ve sağlıklı bir altyapıya kavuşan Düz mahallede ise yepyeni bir çalışmaya start verildi.

Düz mahalle Temel Uzlu Caddesi, Alanarası Sokak, Uygunluk Sokak, Park Sokak, Bahriye Üçok Sokak, Karkaçar Sokak, Genlik Sokak, Ongun Sokak ve Varlık Sokaklarda başlayan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Toplam 9 sokakta yollar sıcak asfalt, kaldırımlar mineral yüzeyli begonit taşlarla ilmek ilmek işlenecek. Çalışmalar sonunda sokaklar estetik ve görsel güzelliği ile şehrin en eski mahallelerinden Düz Mahallenin modern yüzü olacak.

 BAŞKAN TÖREN “HEM ŞEHRİMİZE HEM İNSANIMIZA YAKIŞIR NİTELİKLİ HİZMETLER ÜRETİYORUZ”

         Başkan Tören “Özellikle tarihi mahallelerimizde kent estetiği öncelikli bölgenin yapı kültürüne, dokusuna uygun mineral yüzeyli doğal begonit taşlarla hem şehrimize hem insanımıza yakışır, nitelikli hizmetlerimize devam ediyoruz.

Sadece altyapı ve yol yapmıyoruz, sokak yenilemiyoruz. Öte yandan istihdamdan kültüre, tarımdan ticarete, spordan sanata, turizmden teknolojiye her alanda projelerimizi de bir bir hayata geçiriyoruz. İnsanı merkeze alan şehre değer katan çalışmalarımızla şehrimizi inşa etmeye insanımızın yüzünü güldürmeye ve gönüllere dokunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti belirten mahalle sakinleri ve esnaflar ise Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

 

Anahtar Kelimeler : DÜZ, MAHALLEDE, DEĞİŞİM, BAŞLIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız