HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 13:11

HATALI PARKLANMAYA LEVHALI UYARI

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp konteynerleri önüne araç parkını engellemek amacıyla uyarıcı levhalar yerleştirdi. Konteynerlerden çöp almaya engel olan araç parkının devam etmesi durumunda araçların çekici ile çe
HATALI PARKLANMAYA LEVHALI UYARI

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp konteynerleri önüne araç parkını engellemek amacıyla uyarıcı levhalar yerleştirdi. Konteynerlerden çöp almaya engel olan araç parkının devam etmesi durumunda araçların çekici ile çekileceği bildirildi. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, “Çöp Konteynerlerinin önüne park edilen araçlar yüzünden çöp konteynerlerimiz boşaltılamıyordu. Bu da görüntü ve koku problemine yol açıyordu. Özellikle gece vardiyasında hatalı park yapan araçların sahibine ulaşma noktasında Zabıta, Emniyet Trafik Şube ekipleri güçlük çekiyordu. Bu duruma engel olmak amacıyla çöp konteynerlerinin çevrelerine araç parkı yapılmaması gerektiği, ihlal eden araçların zabıta ve trafik ekipleri tarafından çekiciyle kaldırılacağı bilgilerini içeren sürücülere yönelik uyarı levhaları yerleştirdik. Vatandaşlarımızın araçlarının çekilerek mağdur duruma düşmemeleri için konuya hassasiyet göstermeleri ve çevre sorunlarına yol açacak davranışlarda bulunmamalarını rica ediyoruz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : HATALI, PARKLANMAYA, LEVHALI, UYARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız