HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Kasım 2023 Cumartesi Saat: 14:42

FATSA YASSITAŞ’TA YOL SEVİNCİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler gününü Fatsa’ya ayırdı.
FATSA YASSITAŞ’TA YOL SEVİNCİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler gününü Fatsa’ya ayırdı. Başkan Güler Fatsa ilçesi Yassıtaş, Karataş ve Duayeri Mahalleri grup yolunda tamamlanan asfalt çalışmasında incelemelerde bulundu.

İlçe ziyaretlerini aralıksız sürdüren Başkan Güler bir takım inceleme ve açılışlarda bulunmak üzere Fatsa ilçesindeydi. Dereyurt Mahallesi’ndeki 4 km’lik güzergahta yapılan yol çalışmasının açılışına katılan Başkan Güler ardından Yassıtaş, Karataş ve Duayeri Mahalleleri grup yolunda yapımı tamamlanan 5 bin 500 metrelik güzergahta incelemelerde bulundu.

“HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Fatsa’ya yapılan yatırımların devam ettiğini söyleyen Başkan Güler, 850 haneye hizmet verecek olan Yassıtaş, Karataş ve Duayeri grup yolunun tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Başkan Güler şöyle konuştu: “Fatsa’ya güzel yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Yassıtaş Mahallesi’nde de 5 bin 500 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. Güzel ve kaliteli bir çalışma olmuş. Gerek kalkınmada gerek sağlıklı yaşama noktasında Fatsa’yı büyütmemiz lazım. Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Halkımızın yüzünü güldürmek en güzel hedefimiz. Allah ağzımızın tadını bozmasın.”

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Yol incelemesinin ardından Başkan Güler çeşitli ziyaretlerde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi. Günün anısına vatandaşlarla bol bol fotoğraf çekinen Başkan Güler onlarla sohbet etti. Yıllardır beledikleri hizmetlere kavuşan vatandaşlar ise Başkan Güler’e teşekkürlerini iletti.

Anahtar Kelimeler : FATSA, YASSITAŞ’TA, YOL, SEVİNCİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız