HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Kasım 2023 Salı Saat: 12:11

“KAN SÜREKLİ BİR İHTİYAÇ”

Hem Kızılay Haftası hem de kan bağışına dikkat çekmek adına Türkiye Büyük Millet Meclisi iş birliğinde milletvekilleri ve meclis çalışanlarının katılımıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı.  
“KAN SÜREKLİ BİR İHTİYAÇ”

Hem Kızılay Haftası hem de kan bağışına dikkat çekmek adına Türkiye Büyük Millet Meclisi iş birliğinde milletvekilleri ve meclis çalışanlarının katılımıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı.

 
TBMM Başkanlığı, kan bağışı bilincinin yaygınlaştırılması ve Kızılay Haftası dolayısıyla kan bağışı kampanyası düzenledi. TBMM Halkla İlişkiler Binası önüne kurulan bağış alanında, Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı ile Meclis Genel Sekreter Yardımcısı Naim Çoban '29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası' kapsamında düzenlenen kampanya ve kan bağışının önemi hakkında bilgi verdi.
  
Genel Sekreter Yardımcısı Çoban Çoban, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'un himayesinde gerçekleştirilen kampanyada, 2 gün boyunca milletvekilleri ve personelin kan bağışında bulunabileceğini söyledi. Naim Çoban, Kızılay'a teşekkürlerini ifade etti.
 
Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı ise geleneksel olarak düzenledikleri kan bağışı etkinliğini Gazi Meclis'in ev sahipliğinde gerçekleştirdiklerini anımsatarak, hem çalışanların hem milletvekillerinin kan bağışlarını kabul edeceklerini kaydetti. Milletin iyilik eli Kızılay'ın, Türkiye'nin 300 noktasında her gün canlı bir operasyon yönettiğini vurgulayan Saygılı, 300 noktadan alınan kanları, yüksek teknolojili laboratuvarlarda işleyip 1156 hastaneye, 85 milyonun yarasına merhem olmak üzere ulaştırdıklarını aktardı. Gazi Meclis'teki kan bağışının örnek olacağını belirten Saygılı, kan vermenin sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkati çekti.
 
Genel Sekreter Yardımcısı Çoban kampanyaya katılarak kan bağışında bulundu. Kızılay'ın kurduğu kan bağışı aracında bağış yapan Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız da iyilik yapmanın bulaşıcı olması gerektiğini dile getirerek, Türk Kızılay'a da başarı dileğinde bulundu. Milletvekili Tahtasız, tüm vatandaşları da kan bağışına davet etti. 

Anahtar Kelimeler : “KAN, SÜREKLİ, BİR, İHTİYAÇ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız