HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Kasım 2023 Salı Saat: 13:17

AKYAZI SAHİLİNE SICAK DOKUNUŞ

Altınordu ilçesinde geride kalan 4,5 yılda yaklaşık 200 km yolda asfalt ve beton yol çalışması gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akyazı sahiline bağlanan Sabahnur Malatyalıoğlu Caddesi’ni sıcak asfalt ile buluşturdu. Büyü
AKYAZI SAHİLİNE SICAK DOKUNUŞ

Altınordu ilçesinde geride kalan 4,5 yılda yaklaşık 200 km yolda asfalt ve beton yol çalışması gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akyazı sahiline bağlanan Sabahnur Malatyalıoğlu Caddesi’ni sıcak asfalt ile buluşturdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt hamlesiyle sorunlar çözüme kavuşuyor. 2019-2023 yılları arasında Altınordu ilçesinde yaklaşık 200 km’lik yolda sıcak asfalt başta olmak üzere emülsiyon (sathi asfalt) kaplama ve beton yol çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi bir caddeyi daha konfora kavuşturdu.

80 ARAÇLIK PARK YERİ İLE ALTERNATİF OTOPARK

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Akyazı Mahallesi Sabahnur Malatyalıoğlu Caddesi’nde kısa süre önce başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Ekipler, caddeyi kullanan vatandaşlara sıcak asfalt ile birlikte konforlu bir ulaşımın kapılarını aralarken yol ile birlikte yaptıkları 80 araçlık park yeriyle de sürücülere alternatif otopark imkânı sundu.

KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Asfalt çalışmalarının bitirilmesinin ardından sürücülerin yanı sıra yayalar da düşünüldü. Bu kapsamda sıcak asfalt çalışması tamamlanan güzergahta beton kaldırım çalışması başlatıldı. Kısa süre içerisinde bitirilmesi planlanan çalışma ile yayalara da rahat bir ulaşım sağlanmış olacak.

Anahtar Kelimeler : AKYAZI, SAHİLİNE, SICAK, DOKUNUŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız