HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 15:21

AYKUT: HİZMETTE SINIR TANIMAYACAĞIM

Perşembe Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapan Nusret Aykut, hizmette sınır tanımayacağını söyledi.
AYKUT: HİZMETTE SINIR TANIMAYACAĞIM

Perşembe Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapan Nusret Aykut, hizmette sınır tanımayacağını söyledi.

31 Mart 2024 Yerel seçimler için AK Parti’de aday adaylığı başvuru süreci devam ederken, Perşembe Belediye Başkanlığı için Ordu bürokrasisinde uzun yıllar görev yapmış olan Nusret Aykut, AK Parti Perşembe İlçe Başkanlığı’nda Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.
İLÇE BAŞKANI ÇALIŞ’A TESLİM ETTİ

Nusret Aykut’a başvurusu sırasında çok sayıda teşkilat mensubu ve vatandaşlar eşlik etti.

Başvuru dosyasını İlçe Başkanı Mehmet Çalış’a teslim eden Aykut, burada bir konuşma gerçekleştirdi.
“HİZMETTE SINIR TANIMAYACAĞIZ”

‘’Hayallerim hedeflerim Perşembe ‘’ diyerek sözlerine başlayan Nusret Aykut; “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olacak Mahalli İdareler seçiminde  Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde sizlerin desteği ve duasıyla bu kutlu yolda AK Partimizden aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” dedi.

 

“Güzide devletimizin hemen hemen her kademesinde Perşembemizi temsil etmenin sizlere hizmet etmenin ve görev almanın onurunu ve haklı gururunu daima yaşadım.

Bu deneyim ve tecrübelerimi ilk günkü aşkla en iyi şekilde sizlerle paylaşarak hizmet yarışında bir nefer olmaya karar verdim” diyen Aykut, “Allah’ın ömür verdiği sizlerin de takdir etmesiyle birlikte 54 mahallesi ile kucaklaşarak hizmette sınır tanımayacağımı belirtmek isterim.

Perşembe benim doğduğum, Büyüdüğüm,  yetiştiğim şehirdir. Ben her alanda Perşembe’nin öz evladı olmanın avantajlarını sizlerin sayesinde her zaman yaşadım.
Benim yegane gayem sizlerle nefes almak, dertlerinizle dertlenmek, mutluluğunuz ile mutlu olmak, var olan sorunları ortadan kaldırmak ve sizlere en iyi şekilde hizmet etmektir.

Ortak akılla hareket ederek ilçemizde hizmet seferberliği başlatacağız her zaman ve her yerde sizlerin yanında olacağımdan, ulaşılabilir ve şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde çalışacağımdan emin olabilirsiniz  aday adaylığımız sürecinde  desteğini benden esirgemeyen siz kıymetli hemşerilerimize çok teşekkür ediyor daima sizlerle birlikte olacağıma söz veriyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : AYKUT:, HİZMETTE, SINIR, TANIMAYACAĞIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız