HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Kasım 2023 Salı Saat: 16:03

ORDU’YA OTOPARK MÜJDESİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu’da 19 Eylül Stadı’nın yerine yapılan Millet Bahçesi içerisine 2000 adetlik otopark müjdesi verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 417 araç kapasiteli oto
ORDU’YA OTOPARK MÜJDESİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu’da 19 Eylül Stadı’nın yerine yapılan Millet Bahçesi içerisine 2000 adetlik otopark müjdesi verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 417 araç kapasiteli otopark yapılması uygun görülen alan için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler devreye girdi. Ankara’da birtakım görüşmeler gerçekleştiren Başkan Güler, yapılacak yeni düzenleme ile otopark kapasitesinin 2000 araca çıkarılacağını duyurdu.

“ORDU’NUN EN BÜYÜK MESELESİ OTOPARK”

Ordu’nun en büyük sorununun otopark olduğunu belirten Başkan Güler, şehrin mevcut otopark alanlarına ilave 1850 araçlık otopark ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.

Başkan Güler sözlerini şöyle sürdürdü:  “Ordu’nun en büyük meselesi otopark. Bununla ilgili analizler yaptık. Afete dirençli kentlerle imarı değiştirdik. Çok şükür iyi ki değiştirmişiz. Aynı zamanda bunu yaparak başka şeyleri de önledik. Bu arada otoparklarla ilgili de bir analiz yaptık. 1025 araç kapasiteli otopark alanımız mevcut. Mevcut otopark alanına ilave 1850 tane otoparka ihtiyaç var. Bu çalışmada ihtiyaç alanlarını da belirledik. Aşağı yukarı 2 senedir uğraşıyorduk. En son Ankara’da dün bir görüşme yaptım ve mevcut Millet Bahçesinin üzerinde şimdi düzenleme yapacağız, 2 kata çıkaracağız inşallah. Bunda mutabık kaldık. 2000 araçlık bir alan ortaya çıkacak. Projede de revizyon yapıyoruz. Ordu’muza hayırlı olsun diyoruz. Ordu’muz müthiş bir projeyle tekrar gündemde olacak. Yani Cumhuriyet döneminin önemli projelerinden bir tanesi. Proje sırasında başka sürprizlerimiz de olacak.”

“BATTI ÇIKTI ÇALIŞMASI YAPACAĞIZ”

Başkan Güler yeni dönemde battı çıktı projesi müjdesi de vererek, “Nasip olursa Belediyemizin önünden geçen yolda battı çıktı çalışması yapacağız. Oradan yolu kazanacağız. Oradaki otopark yükü de hafifleyecek. Orda da deniz manzaralı muhteşem yolla birlikte ortak bir alan olacak. Bunun da çalışmaları hazır. Nasipse bunu da yeni dönemde yapacağız. Bunlar dönemin dev projeleri. Afete dirençli şehirlerden birisi olarak bu çalışmaları sürdüreceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler : ORDU’YA, OTOPARK, MÜJDESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız