HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Kasım 2023 Salı Saat: 13:44

RIZA DEMİR’E BİR DESTEKTE OSB’DEN

Ordu’nun Gülyalı ilçesi Taşlıçay Mahallesi Muhtar adayı Rıza Demir, bir destekte Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Murat Şimşek’ten aldı. 31 Mart 2024’de yapılacak olan mahalli ve yerel idareler seçimlerinde Taşlıçay Mahalles
RIZA DEMİR’E BİR DESTEKTE OSB’DEN

Ordu’nun Gülyalı ilçesi Taşlıçay Mahallesi Muhtar adayı Rıza Demir, bir destekte Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Murat Şimşek’ten aldı.

31 Mart 2024’de yapılacak olan mahalli ve yerel idareler seçimlerinde Taşlıçay Mahallesinden adaylığını açıklayan Rıza Demir, iş dünyasını ve sanayi bölgelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Rıza Demir, ziyaretleri hakkında yaptığı değerlendirmede; “Taşlıçay mahallemizin ekonomik ve istihdam alanlarında kalkınması için elimden gelen tüm imkanları seferber edeceğime dair söz verdim. Gerek ev hanımlarımızın gerekse gençlerimizin ekonomiye ve istihdama kazanımlarını sağlayarak mahallemizde refah payını yükseltmek istiyorum.

Bu manada iş dünyası ve sanayi bölgemizi de Taşlıçay mahallemize teşvik amaçlı bu ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyorum. OSB Başkanımız Murat Şimşek’le projelerimi ve hayallerimi paylaştım. Kendisi de projelerimi çok makul bulduğunu ve mahallemizin kalkınması adına gereken yardımları yapabileceklerini söyledi.

Şahsım ve mahalle sakinlerim adına Murat Şimşek’e teşekkür ediyorum. Öte yandan İş dünyasından da projelerime destek veren bütün büyüklerimize de şükranlarımı sunuyorum. Taşlıçay mahallemizin potansiyeli hayli yüksektir. Bunun için var gücümle çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Anahtar Kelimeler : RIZA, DEMİR’E, BİR, DESTEKTE, OSB’DEN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız