HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 15:16

VALİ EROL, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Valiliği görevine başlaması dolayısıyla kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Muammer Erol, iade-i ziyaret programı kapsamında, sırasıy
VALİ EROL, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Valiliği görevine başlaması dolayısıyla kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Muammer Erol, iade-i ziyaret programı kapsamında, sırasıyla Ordu Şoförler Odası, Orduspor Görme Engelliler Spor Kulübü, Türkiye Kamu-Sen Ordu İl Temsilciliği, Genç İş İnsanları Derneği (OGİD), Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanlığı, Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (Teç-Sen) Ordu Şubesi ile Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’nu ziyaret ederek, başkan ve yöneticileriyle bir arada oldu.

“ONLARIN FİKİR VE ÖNERİLERİNDEN İSTİFADA EDİYORUZ”

Gelene gitmek gerektiğini belirten Vali Muammer Erol, “Devletimiz nezdinde bizleri sayıp ziyaretimize gelenleri ziyaret edip, ‘biz de sizleri sevip, sayıyoruz’ kabilinden bu ziyaretlerimizi yapıyoruz. Ziyaretlerimizde sivil toplum kuruluşlarımızı ve iş insanlarımızı daha yakından tanıyoruz. Yaptıkları hizmet ve çalışmaları yerinde görme fırsatımız oluyor. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Çok da faydalı oluyor. Biz de yapacağımız çalışmalarda onların fikir ve önerilerinden istifada ediyoruz” dedi.

“SORUNLARIN GİDERİLMESİ VE İHTİYAÇLARIN KARŞILANMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Vali Muammer Erol, sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerde, STK yöneticileriyle tek tek tanışarak, yaptıkları çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Sivil toplum kuruluşlarının hizmet alanlarıyla ilgili karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve ihtiyaçlarını da dinleyen Vali Muammer Erol,  sorunların giderilmesi ve ihtiyaçların karşılanması noktasında elinden gelen çabayı sarf edeceğini söyledi.

“KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Bazı sivil toplum kuruluşları ilk defa bir Vali’nin kendilerini ziyaret etiğini belirterek, “Sayın Valimizin bizlere yapmış olduğu ziyaret, bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İlimizde yapacağı çalışmalarda, hizmetlerde kendisine başarılar diliyoruz” dediler.

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, SİVİL, TOPLUM, KURULUŞLARINI, ZİYARET, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız