HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Kasım 2023 Perşembe Saat: 12:10

UEFA 2024 KURA ÇEKİMİNE DOĞRU

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında grubunu lider tamamlayan A Milli Futbol Takımımız 2 Aralıkta Hamburgda yapılacak kura çekimine 2. torbadan girecek. UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasına grup lideri olarak katılma hakkı elde eden A Mill
UEFA 2024 KURA ÇEKİMİNE DOĞRU

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda grubunu lider tamamlayan A Milli Futbol Takımı'mız 2 Aralık'ta Hamburg'da yapılacak kura çekimine 2. torbadan girecek.

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na grup lideri olarak katılma hakkı elde eden A Milli Takım, turnuvanın 2 Aralık'ta Hamburg'da yapılacak kura çekimine 2. torbadan girecek.

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri son maçında konuk olduğu Galler'le 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla elemelerde yer aldığı D Grubu'nu 17 puanla lider tamamlayan Ay-Yıldızlılar, tarihinde ilk kez büyük bir turnuvaya grup lideri olarak katılmayı başardı. Milliler, D Grubu'nda oynadığı 8 müsabakada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

D Grubu'nu zirvede tamamlayan A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 kura çekimine 2. torbadan katılmaya hak kazandı. Grubu Türkiye'nin ardından ikinci sırada bitiren Hırvatistan ise kura çekiminde 3. torbaya girdi. 2. torbada Türkiye ile birlikte Danimarka, Macaristan, Arnavutluk, Romanya ve Avusturya yer aldı. EURO 2024'ün gruplarının belli olacağı kura çekimi 2 Aralık Cumartesi günü Almanya'nın Hamburg kentinde gerçekleştirilecek.

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası gruplarında karşılaşacağı muhtemel rakipleri arasında güçlü takımlar bulunuyor. Milliler, 1. torbadan Almanya, Portekiz, Fransa, İngiltere, Belçika ve İspanya gibi dünya futbolunun önde gelen takımlarından biriyle eşleşecek. Ay-Yıldızlılar'ın 2. torbadaki muhtemel rakipleri arasında Hırvatistan ve Hollanda öne çıkıyor. Türkiye'nin 4. torbadaki muhtemel rakiplerinden ise 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın kazananı İtalya dikkat çekiyor.

EURO 2024 kura çekiminde torbalar şu şekilde:

1. Torba: Almanya, Portekiz, Fransa, İngiltere, Belçika, İspanya

2. Torba: Türkiye, Danimarka, Macaristan, Arnavutluk, Romanya, Avusturya

3. Torba: Hırvatistan, Slovenya, Slovakya, Çekya, Hollanda, İskoçya

4. Torba: Sırbistan, İtalya, İsviçre, Play-Off A, Play-Off B, Play-Off C

 

Anahtar Kelimeler : UEFA, 2024, KURA, ÇEKİMİNE, DOĞRU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız