HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Aralık 2023 Cuma Saat: 12:27

ALTINORDU’DA DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in ortaya koyduğu modern şehirleşme örneği sokak sağlıklaştırma çalışmalarıyla kentin sokakları, caddeleri yepyeni birer yaşam ve cazibe merkezlerine dönüştü. Modern değişim ve dönüş
ALTINORDU’DA DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in ortaya koyduğu modern şehirleşme örneği sokak sağlıklaştırma çalışmalarıyla kentin sokakları, caddeleri yepyeni birer yaşam ve cazibe merkezlerine dönüştü.

Modern değişim ve dönüşüm yaşayan önemli lokasyonlardan biri de Yeni Mahalle Kahraman Sağra caddesi oldu. Tamamlanan çalışmaların ardından Başkan Aşkın Tören’in kamuoyu ile paylaştığı ilk görüntüler büyük beğeni topladı.

 

BAŞKAN TÖREN İLE ALTINORDU’NUN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

 

Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesinin şehre mührünü vurduğu kent kimliği ve estetiği öncelikli çalışmalar etap etap sürüyor.

Zaferimilli’de başlayan, Şahincili, Kirazlimanı, Aziziye, Saray mahalleleriyle devam eden Şarkiye ile taçlanan, Selimiye ve Düz mahalleler ile şehre yeni bir kimlik ve yepyeni bir çehre kazandıran örnek sokak yenileme çalışmaları Yeni Mahalle Kahraman Sağra caddesi ile zirveye çıktı.

Yeni Mahalle Kahraman Sağra ve 308, 320, 321 No'lu sokaklar ile Alparslan Türkeş Caddesinin bir kısmını baştan başa yenilendi. Yapılan altyapı ve sıcak asfalt çalışmaları gece gündüz devam eden 7/24 esaslı bir mesai ile kısa sürede tamamlandı. Ardından kaldırımlar mineral yüzeyli doğal begonit taş uygulaması ile nakış nakış işlendi. Altyapı ve üstyapı çalışmalarının ardından gerçekleştirilen dekoratif aydınlatma çalışmalarıyla da cadde ışıl ışıl adeta bir yıldız gibi parladı. Modern ve estetik görünümü, yenilenen yüzü ile hizmete sunulan Kahraman Sağra Caddesi güzelliği ile büyüledi.

 

BAŞKAN TÖREN “ALTINORDU’MUZ TÜRKİYE YÜZYILI’NIN BÖLGESİNDE YILDIZI PARLAYAN ŞEHRİ OLACAK”

 

Başkan Aşkın Tören hayata geçirdikleri dev altyapı yatırımlarıyla şehrin alt yapıda yıllardır biriken sorunlarına bir bir neşter vurduklarını, üst yapıyı da nakış nakış işlenen sokaklar ile modern ve göz kamaştıran bir güzelliğe kavuşturduklarını belirtti.

“Cumhuriyetin 100. yılında Altınordu kadim mahalleleri ile birlikte yeniden ayağa kalkıyor” diyen Başkan Tören “Biz, eser ve hizmet belediyeciliği ile gönül belediyeciliğini birleştiren, şehri inşa ederken gönülleri ihya etmeyi ihmal etmeyen bir anlayış ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi sokakları başta olmak üzere, dokuya, silüete uygun modern aynı zamanda kent kimliği ve estetiği öncelikli çalışmalarımızla marka şehir hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.

Altınordu’muzu ikinci yüzyılda Türkiye Yüzyılı’nın yıldızı parlayan şehri yapma kararlılığı ile durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yıllardır ilk defa böyle bir hizmet gördüklerini belirten cadde esnafları ve vatandaşlar yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’DA, DEĞİŞİM, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız