HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Aralık 2023 Pazar Saat: 10:35

ORDU’YA ‘ŞEHİR LOKALİ’ KURULUYOR

ŞANLITÜRK’ÜN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ:
ORDU’YA ‘ŞEHİR LOKALİ’ KURULUYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün, Ordu Şehir Lokali için attığı adımlar sonunda karşılık buldu. Şanlıtürk’ün girişimleri ve ortaya koyduğu üstün gayret ve çabalarıyla Ordu’ya Şehir Lokali kuruluyor.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO)’nun zemin katına yerleşkesi yapılacak olan Şehir Lokali için ORDUSİAD’dan da tam destek gelerek şehir lokali için harekete geçildi.

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen programa katılarak önemli açıklamalarda bulundu. 

Şanlıtürk, burada yaptığı konuşmada, Ordu’nun sorunlarının ele alınması ve çözüm üretilmesi konusunda ayrıca Ordu’ya yapılacak hizmetler, üretim ve istihdam konularında A’dan Z’ye her alanda hacim ve kapasitemizin genişletilmesi adına iş dünyasının ortak akılda buluşması için Ordu’da bir şehir kulübünün kurulmasının zaruret olduğunu ortaya koydu.

“Hiçbir siyasi ayrım gözetmeden aslolan Ordulu kimliğimizle Siyasi partilerimizin ve STK’larımızın bu çatı altında bir araya gelmesi için hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız” diyen Naci Şanlıtürk, birlik beraberlik için bu projeye çok ihtiyaç olduğuna işaret etti.

Şanlıtürk, konuşmasında; “Şehrin ekonomisine yön veren ve ileri gelenlerinden İş insanlarına yönelik, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde bir “Şehir Lokali’nin mutlaka kurulması gerektiğini peyder pey ifade ettim.

Fikir ayrılıklarının zenginlik kabul edildiği ve yalnızca şehrin geleceği için çalışılacak şehir lokalinde tek kimliğin Ordululuk olması gerektiğini çok önemsiyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’YA, ‘ŞEHİR, LOKALİ’, KURULUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız