HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 12:27

“TASARRUF EDEREK BÜYÜYORUZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar görev süresinde 60 ayda 60 hizmet aracını sözünü yerine getirmeye çok yaklaştıklarını şuanda 55. ayında, 55 yeni hizmet aracını filolarına dahil ederek, güçlerine güç kattıklarını söyle
“TASARRUF EDEREK BÜYÜYORUZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar görev süresinde 60 ayda 60 hizmet aracını sözünü yerine getirmeye çok yaklaştıklarını şuanda 55. ayında, 55 yeni hizmet aracını filolarına dahil ederek, güçlerine güç kattıklarını söyledi. 

 “Fatsa Belediyesi olarak, şehrimizin geleceği ve yaşam kalitesi için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz.” diyen  Başkan Kibar, “Sunduğumuz hizmetlerde kaliteyi artırmak ve şehrimizi daha yaşanabilir kılmak adına çaba sarf etmekteyiz. Görev süremiz boyunca, 60 ayda 60 yeni hizmet aracını sizlerin kullanımına sunma sözü vermiştik. Bu sözümüzü gerçekleştirmek adına büyük bir kararlılıkla ilerliyoruz. 20 milyon TL yatırım ile 2 adet Çok Amaçlı Çöp Aracını (ÇAÇA) envanterimize kazandırarak önemli bir kiralama yükünden kurtulmuş olduk. “Tasarruf ederek büyüyoruz” ilkesiyle görev süremizin 55. ayında, 55 yeni hizmet aracını filomuza dahil ederek, gücümüze güç kattık. Görev süremiz içerisinde 60 ayda 60 hizmet aracını ihtiyacı olan birimlerimize kazandırarak, verdiğimiz sözü tutmuş olacağız. Sizlerin destek ve katkılarıyla, geleceğe daha güvenle bakıyor, daha sağlıklı ve mutlu bir şehir inşa etmek adına birlikte hareket etmenin önemini biliyoruz. Sizlere olan sorumluluğumuzun bilinciyle, şehrimizi hep birlikte daha ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tam. Yeni araçlarımızla birlikte, sizlere daha etkili ve sürdürülebilir, kaliteli hizmetlerimizi sunma yolunda adımlar atmaya, şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “TASARRUF, EDEREK, BÜYÜYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız