HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Aralık 2023 Salı Saat: 13:51

YEDAŞ’ TAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA DESTEK

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop bölgelerine elektrik dağıtım hizmeti veren YEDAŞ kurumsal sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. YEDAŞ, Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda lösemi hastalığına dikkat çekmek ve toplumsal bilinç o
YEDAŞ’ TAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA DESTEK

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop bölgelerine elektrik dağıtım hizmeti veren YEDAŞ kurumsal sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. YEDAŞ, Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda lösemi hastalığına dikkat çekmek ve toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla LÖSEV işbirliği ile Genel Müdürlük binasında stant açtı.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ) lösemili çocuklar için açtığı stant ile hem farkındalık oluşturuyor hem de elde edilen gelirler bağışlanarak lösemili çocuklara maddi destek veriyor.

GELİRLER LÖSEV’ E BAĞIŞLANIYOR

Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerini toplumda olumlu bir etki oluşturmaya yönelik çabalarının bir parçası olarak gören YEDAŞ, Lösemili çocuklara çekiyor.  Farkındalık etkinliğine ev sahipliği yapan YEDAŞ  bu önemli konuya vurgu yapmak amacıyla kendi bünyesinde LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) işbirliği ile stant açtı. Çalışanlar çeşitli ürünleri satın alarak LÖSEV’ e bağışta bulunuyor. 

Elde edilen gelir, vakfın lösemiyle mücadele eden çocukların yardım çalışmalarına aktarılıyor. Çalışanlar bu girişimi destekleyerek yalnızca olumlu bir etki oluşturmakla kalmıyor, aynı zamanda hayati bir amaç için fon topluyor. Stantta bağış toplama faaliyetlerinin yanı sıra lösemi, LÖSEV ‘in misyonu ve herkesin bu önemli konuya nasıl katkıda bulunabileceği hakkında bilgilendirici broşürler de yer alıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, “Kurumsal sosyal sorumluluğa olan bağlılığımız, hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile tescillenmeye devam ediyor.  Şirketimiz, Lösemi Farkındalık Haftası’na aktif olarak katılarak lösemili çocukların karşılaştığı zorlukları ve kolektif desteğin önemini daha iyi anlamak için bu etkinliğin önemine vurdu yapmış oldu. Etkinliğe katılan, destek veren tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : YEDAŞ’, TAN, LÖSEMİLİ, ÇOCUKLARA, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız