HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Aralık 2023 Salı Saat: 16:32

İYİ PARTİ SEÇİMLERE İTTİFAKSIZ GİRİYOR

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Melikşah Murat Genç, partisinin Genel İdare Kurulunca alınan seçim kararını kamuoyu ile paylaştı. Başkan Genç, yaptığı açıklamada; “Bugün Milletvekillerimiz,
İYİ PARTİ SEÇİMLERE İTTİFAKSIZ GİRİYOR

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Melikşah Murat Genç, partisinin Genel İdare Kurulunca alınan seçim kararını kamuoyu ile paylaştı.

Başkan Genç, yaptığı açıklamada; “Bugün Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İl Başkanlarımız nezdinde teşkilatlarımızın istişaresi sonucunda İYİ Parti Genel İdare Kurulumuzca alınan 31 Mart Yerel Seçimlerine herhangi bir parti ile ittifak yapmadan bağımsız bir şekilde girme kararı almış bulunmaktayız” dedi.

Genç, açıklamasının devamında ise; “İki kutba bölünmüş ve mecbur bırakılmış siz kıymetli seçmenlerimize bir seçenek daha sunmak adına alınmış bir karardır ve hiç bir partiye yarar ve/veya zarar vermek amacında değildir.

Tek amaç kimseyle her hangi bir pazarlığa, ittifaka girmeksizin sizin sorunlarınıza çözüm üretme noktasında yeterli, becerikli ve hazır kadrolarımızla karşınıza çıkmak, sizlere alternatif bir tercih hakkı sağlayabilmektir.

Bizler ittifakı sadece siz kıymetli hemşerilerimizle yapmaya ve sizlere en İYİ hizmet edecek Belediye Başkan adaylarını oy pusulasında takdirlerinize sunmaya karar verdik. Kamuoyumuza ve siz değerli hemşerilerimize saygılarımızla duyururuz.

Anahtar Kelimeler : İYİ, PARTİ, SEÇİMLERE, İTTİFAKSIZ, GİRİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız